2 svar på “Snart är det dags för nästa bok….

 1. Alltså, du hade varit den perfekta partnern i en bok jag filar på nu…!
  Jag drabbades av utmattning för fyra år sedan, när andra barnet kom. Å har inte varit frisk sen dess! Bytt jobb, testat en massa nytt, slutat sova, utvecklat mer ångest är jag trodde var möjligt. Sjukskriven hit, sjukskriven dit, olika orsaker varje gång. Sjukt dålig på att vila osv. Har ett väl ansett jobb om jag får uttrycka det så. Kraschar hela tiden utan tydlig anledning! Å döm av min förvåning när en psykolog via jobbet plötsligt nämner ADHD!!
  Å nu är jag på väg mot utredning och ju mer jag får reda på desto mer förstår jag mitt liv!! Det är så häftigt men så märkligt att vara en snart 37-årig kvinna som plötsligt upptäcker mitt egets liv svar på den eviga gåtan!! Den kvinnliga formen av adhd passar så otroligt väl in och när jag läser om alla som i min ålder fått diagnos så är det så liknande historier!!
  Så det tänkte jag försöka få ner i en bok men det hade ju varit ett mycket intressant projekt att få göra det mig dig! 🙂
  /Annika

  1. Men det här låter ju spännande…ja ADHD och utmattning är en delikat kombo. Inte svårt att förstå att det drabbar de som redan är belastade.
   Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen