Stressen och böckerna

Igår kom inlagan till nya boken och jag skulle korra. Det tog någon timme…kanske mer och sen POFF bara så var det ”klart”. Formgivningen tilltalar mig, jag har INGA synpunkter. Så skönt alltså, förra boken var mer av en kamp. De inblandade parterna var ej överens om något. Verkligen inte något alls och även om jag gillar boken (illisar, fotot och såklart min text) så kändes aldrig slutresultatet som MIN bok. Och när den är slutsåld ska jag kanske göra en andra upplaga efter min egen bild av hur en snygg bok ska se ut. Vi får se, just nu full fokus på Hejdå stress! Det är snart tryckdags och jag är så spänd. Jag har fått mycket positiva reaktioner redan på bilder och vissa texter, mamma har läst hela och gillade skarpt. Det är ett mkt bra betyg.

Bilden är tagen på förra bokmässan i Göteborg, en blåsig dag…men det kanske är mer regel än undantag i den stan? Iallafall saknar jag maten där. Mamma och jag gick ut och käkade gott när vi var där, mellan Nazi- och AFA-demonstranterna. Väldigt händelserikt och lite otäckt.

Nya boken handlar lite om arbetsmiljö. Här gårdagens bild från min arbetsstation. Vickande tangentbord, ont om plats att lägga block, pennor och händer och…som sagt…för många läkare för antalet datorer och ffa diktafoner. MEN vi kämpar på och håller humöret på topp…..Tur man har bekväma kläder…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen