Jag ser på tv

Gran


Kvällen avslutades med att glo halvhjärtat på SVT 1, Kronér. Jag bara måste kommentera detta. Tyckte någon att det var roligt? Jag saknar Bosse Larsson och knätofsar faktiskt. Jag vet att jag kanske är elak nu men kan vi inte låta dem som faktiskt kan sjunga göra det på absolut bästa sändningstiden under hela året. RW? Va? 

Varför han och Jonas Gardell envisas med att sjunga är för mig ett mysterium. Förlåt. Jag förstår att de är det folkligaste som finns och jag HAR läst en hel massa böcker av Gardell och tycker om RW men SÅNG? Det är ju en konstart. Det är som att låta en betongare klippa ens hår. Ja, det blir kortare men var är finessen?


En människa hur okänd för mig som helst.


Suck, jag håller på att bli en gnällkärring. Jag har redan varit med i både Ring P1och Språket. Jag ska säkert dö snart. Eller börja attackera folk på ICA…..det är mitt öde kanske. 
Å här sitter jag nu i morotsdressen. Ensam vaken i huset vid 23.00 och gnäller offentligt. Önskar jag var på övre med F. Hon slår tydligen in paket och dricker vodka samtidigt. Det kan gå hur som helst. Jag ser framför mig hur ungarna får Geishakulorna som bästa väninnan skulle haft och barnen gråter när mormor får legot.

Ja ja vad är väl en bal på slottet. Jag har ju en hel natt framför mig där jag kan få sova hur lite som helst. Huset skulle behöva en rekord men vaffan. gästerna kommer vid Kalle Anka och då är det mörkt som i en säck och de kommer inte se något.

Nu mer glögg och sen hopp i säng.

God jul igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen