Längtar efter semester

Å vad jag har sug efter att resa iväg nu. Och vädret säger mig detsamma. Det är nog nu. Nu kan det få regna på min trädgård, den behöver det men inte jag. Det blir bilresa i år, jag älskar det. Inga flyg att passa eller skam att klä sig i. Ny bil kommer dagarna innan och bara en sådan sak…men kanske det blir döden för maken. Barn i nya bilen i TRE DAGAR, tänk vad de kan kladda och förstöra! Måste införskaffa lakan att sitta på kanske?

Nu har stickningen bitit mig rejält. Jag längtar efter fem minuter ifred för att sticka. Jag ska aldrig mer sluta med det. Och jag läser också, det är fantastiskt spännande…jag har ju alltid (nästan) en plan med det jag gör och detta är att betrakta som research faktiskt. Jag längtar efter mer tid att fullfölja mina olika tankespår och få dem på pränt. Jag tycker det börjar likna en bok till faktiskt, och den måste ju överträffa de innan så jag känner blodsmak. Ja så är det faktiskt, jag älskar att utmana mig och lära mig nya saker. Verkligt härligt!

Nu sticka sticka sticka, jag är snart klar!!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen