Underjordiska floder

Lunchstängt på Noilly Prat. Vi tar det en annan dag då. Siesta är svårt att fördra.

Det är tungt att vara sjuk på semestern. Jag blev sjuk fyra dagar innan vi skulle åka och det fortsätter. Snuva, hes med hosta och sen två dagar med någon form av migrän. Igår beslöt jag mig för att gå till apoteket för att köpa sumatriptan trots allt men då visar det sig att man måste ha recept på det här. Bra faktiskt men dåligt just nu för mig. Men fransmännen  (i detta fall en kvinna) visade sig från sin soligaste sida och lät mig skriva ut till mig själv och jag fick några värkfria timmar som nu är över. Jag vaknar i mörkret ovh tankarna vandrar. En dröm hängde kvar…jag hade precis fått en syrlig kommentar av min mor om att jag sabbat hennes upplägg med en patient genom att säga att hon skulle tänka igen om hon ville framhärda med sin ADD diagnos eller bara ta och skärpa sig…..jag var less på att all skit ska lösas med mediciner och diagnoser istället för att folk när det blir stökigt städar…jag sa något om man är tillräckligt motiverad (typ) så kommer man ju förr eller senare göra der som lrävs. Jag drog parallellen med bajsnödig och toabeaök.

Vi hade en bra  dag standen igår. Älskar havet. Men kunde inte bada. Hade glömt badkläder. Och solkräm. Och hink. Och spadar. Fast jag hade lagt fram. Jag skyller på att jag är ofrisk.

Men barnen var nöjda. Mycket vågor och röd flagg. Fast långgrunt så ok att bada.

Igår på middagen. Två av mammas kusiner med familjer. Ganska knasigt att man aldrig ses hemma men här, nästan 400 mil bort när man bor på samma lilla ö hemma….

På kvällen hos släktingar, barnen blev vilda i mina ögpn och vi gick hem tidigt. Värken var då så plågsam att jag inte orkade sryra upp barnen och maken….var inte så tydlig som jag hade kunnat önska. Men då fick jag höra att området här har underjorsiska floder. Det ligger jag nu och försöker föresrälla mig medans det värker så jag funderar på om jag ska uppsöka vården här….och ska man vara sjukskriven? Och ska det vara så här? Jag kom på att jag hade liknande problem på semestern för sex år sedan. Då jag fick stanna i Tyskland…. men det går nog snart över.

Medelhavet. Jag längtar ALLTID dit! Nu leker barnen så som jag minns att jag gjorde där.en pch en. Tylla sjunger för sig själv och var ensam naken på stranden. Jag tycker att småbarn ska kumna vara det. Edgar letar snckor och man får hålla koll så han inte drar ut till havs och Frank gräver med sig i sanden!!! Älskar älskarälskar stranden!!! Ingen pool i världen kan matcha detta!

Sjuk i två veckor ska man väl inte behöva vara när man ska vila sig?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen