Nya bilder!

Det var svårt att välja själv så maken fick vara med. Jag tycker att jag ser ut som jag oftast känner mig här….lite som om jag har något kul på gång. Och det har jag oftast…..

Jag har väldigt få fotografier på mig själv som jag tycker ser ut som jag faktiskt gör(???). Nu har jag tagit ett gäng som kan passa framöver. Jag skriver ju hela tiden och förr eller senare kan jag behöva ett författarporträtt där jag ser bestämd och lite farlig ut….som en deckarförfattare, typ.

Och så kan jag sätta ned hela foten. Även med hög klack som jag svurit på att inte ha så mycket….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen