Min last, värre än spelbolag

Jag har ska nu sluta leta efter Olle Hanspers etsning Nostalgia. Jag kommer med all sannolikhet sluta leta efter Signe Persson Melins kaffeskedar Boda Diné om gyra dagar också. Mer tavlor behövs ej, kanske jag fortsätter att köpa presenter åt andra via nätet för det är så roligt och faktiskt mycket billigare att köpa så men annars är det stopp nu. Det kanske mest glädjande av allt är att äldsta dottern också ville ha Nostalgia (damen med den vackra nacken och den fina spetsen) och jag fick smsa till henne så att vi inte budade mot varandra.

Under veckan, inhandlade jag på Stadsmissionen fyra fina skjortor också till maken från Ben Sherman, Cos, Eton och en från Johan Lindeberg. De två senare kunde maken inte ha så den från Cos blev min och JL fick grannen. Dottern fick ett par byxor från NoaNoa för 60 kronor och jag bara älskar second hand! Jag sålde också två par balettskor från Bloch och en svart dansdräkt från Worktool…skönt att saker inte ligger och nöter hylla när de kan vara till nytta någon annanstans.Och det gör mig varm i hjärtat när jag märker att jag smittat av mig, varför vet jag inte. Kanske för att jag gillar att de tar efter mig för det är ju något slags godkännande. Nu är en ledig dag framför mig. Jag ska baka, städa och SKRIVA! Nytt projekt som ni vet och jag längtar och längtar! Jo, jag ska vaxa in min gamla regnkappa också för den har tappat vattenmotståndskraften.

Olle Hanspers Nostalgia.

Rune Hagman

 

All mine!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen