Jag panikar alltså är jag

22.05 igår:

Stort kas här när mitt kökrort so jag gett maken ej går att återfinna…vi letar nu igenom hela huset. Hur tar man sig från Barcelona på annat sätt smidigast? Buss? Tåg? Jag får avboka hyrbilen nu för jag antar att en polisanmälan på förlust ej duger för att hyra…
A

22:45 igår:

Jaha, då är kk hittat i påse med allehanda skräp…maken och alla barnen har fått skulden men tyvärr är det nog grannarnas fel som kom på oanmäld middag för ett tag sedan varför jag bara sopade ner allt på köksbordet i en pappkasse! Sov gott ses imorgon!
(Om jag inte har bokat flyg till Dubai istället)
#alltärmöjligtnärjagärinblandad
Jg somnade ovaggad efter detta efter att jag bett maken att aldrig någonsin låta mig ta hand om några resor i framtiden men samtidigt passade på att säga at jag ÄLSKAR att resa, gärna överraskningsresor men att allt då måste vara i sin ordning långt INNAN. Jo, vi sålde en gammal bil också innan detta hände och det var i efterdyningarna av DET som jag insåg att körkort var en bra sak att ha….jag hade nämligen inget att visa då heller. Sånt behövs nämligen för att anklast göra ägarbyten. Det var tydligen MIN bil?!? Who knew liksom?!?
För alla er som läste om mitt utbrott på 44 sidor om royalska förlossningar med förträfflig bedövning rekommenderar jag ett av mina äldre inlägg som jag tror heter ”allt du inte vill veta om förlossning och lite till”.  Google it!, hinner inte hitta länken kanske…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen