Alla andra är dumma i huvudet utom jag (vi, dvs ni som följer MIG)

Alltså, om jag fattat @karinadelskold och @fridanorberg rätt så har alltså Bindefeldt fyllt 60 (!!!!!! jag trodde typ eller skit samma men det känns som han ALLTID funnits) OCH bjudit ner alla som har ett känt fejs till JERUSALEM. Alltså va? Jag anade att han var jude och att kanske Israel låg nära hans hjärta med detta signalerar liksom mer ”jag är gud” eller? Men för all del jag är rätt full av mig själv också. Sen berättar min make att det var många folkvalda, tyvärr får jag säga den jag gillar mest (Sabuni) och sen några till på högerkanten som flugit ner men en verkar ha avstått med hänvisning till och nu med djup basröst typ det finns så mycket viktiga saker nu att en sådan resa kan verka fånig…HELT sant. Men SEN, när jag liksom kommit till någorlunda freds med att nån ganska oviktig person som drar till sig folk som är ungefär av samma kaliber men verkar vilja frottera sig med varandra har rest och sen Annie Lööf i tolfte timmen sett en chans att dra en politisk poäng av att avstå pga massiv kritik. DÅ får jag höra att han CHARTRAT ett helt jävla plan för att få ner hela fårskocken!?! Alltså KAN DET VARA SANT?

Jag vet inte, min tro på mänskligheten var redan så låg att jag inte trodde det kunde bli värre, och så missade jag crazy hat day på skolan och höll på att skriva ett vårdintyg på förskolefröken som var den första jag såg med en galen countryhatt i strå och gul reflexväst. Men sen såg jag fler med knasiga hattar och insåg att det var mig det var fel på. Så. Efter att ha hittat hem från skogen (se @vardagbyanna för förklaring) ska jag nu först kissa (i en kanna och späda med vatten för at gödsla, inget kinky alls där) och sen packa bilen full med återvinning (och kanske lämna den utanför Bindefelds hus?), handla mat, packa grejer till barn som ska bo hos mor, ordna med loppis och innan allt detta lämna en extremt knasig hajhat till Tylla som ju blev vansinnigt besviken över att se helt normal ut. Det hjälpte INTE att jag hävdade att hon hade världens galnaste mamma. To be continued…

Jo en fråga…seglade någon till Jerusalem?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen