18 december


Jag har skrivit en text som innehåller en bystdrottning…den är inte publicerad än. För att illustrera detta tänkte jag ta en bild av mig själv. För jag kan ju inte ta någon annans bild och hänga ut dem, igen. Men jag håller inte måttet. Inte som vare sig bystdrottning eller fotograf. för övrigt har jag ju bebishår! Skänt att ha slutat amma så att man kan få sin kalufs tillbaka om några år.


Idag har vi haft julbak hemma. Med Redaktionen för Stunder av lycka. Det var en lyckad sammankomst. Vi har beslutat att göra om liknande varje gång det finns något att fira. Nästa stopp blir semmelbak tror jag. Jag älskar semlor! Jag kan på förhand varna för att det inte blir veganbullar, inte heller gluten-, laktos- ägge- eller sockerfritt. För då kan man göra något annat. Chips till exempel. Det är också gott, fast på ett vegoglutenlaktoovoglukosfritt sätt.

Några av våra alster. Jag höll i spritsen. det var riktigt roligt!De är säkert tre decimeter i diameter!


Nu har tydligen nyåret infallit också. Om man ska tro de som bor i området bredvid. Det årligen återkommande fyrverkerihelvetet har tagit fart på allvar. Jag är mycket nöjd att inte bo i själva området och jag lider med alla hundägare. För det kommer antagligen att hålla i sig minst två veckor efter nyåret. Som vanligt.

Enda hostmedicinen i världen som faktiskt hjälper. men den smakar inte bra tycker Edgar. Därför gömmer han den där ingen kan hitta den…


Jag fick förresten ett nytt jobb idag. Precis när man tappat hoppet och börjar tänka att de referenser man gett nog i verkligheten tycker att man är den sämsta kollega de någonsin stött på, då ringer det och så får man höra det rakt motsatta. Helt underbart! Men det kommer ställa stora krav på logistik att jobba så långt bort från hemmet. Jag har redan börjat planera hur jag ska laga middagar att frysa in så att det inte blir kaos på hemmafronten. Jag inser att det inte bara är jag som bär ansvar för detta men ändå. Det är många bollar som ska jongleras här, träningar, dagishämtningar, lilla T som inte går på dagis och sen hela övriga markservicen. Jag borde vara två personer!

Men jag är optimist. Det kommer lösa sig. Det kanske rent av blir lugnare än någonsin när barnen inser att jag inte kan skjutsa hit och dit hela tiden, hämta glömda saker och åka på akututryckningar med bilen. 

Så min mammaledighet kommer delvis att avbrytas och jag kommer bli en pendlare…lite sorgset men nöden har ingen lag. Jag gillar att jobba. Det ger frihet. Nu ska jag ha lite kvalitetstid med maken. Han ligger och googlar spisar…gud så tråkigt!
Läser Emil för killarna, jag vet det kanske är helt galet. de kanske börjar stoppa huvudet i soppskålar och hissa upp varandra i flaggstången. Men jag vill ge dem lite ord, lite äventyr och….Oops! Frank sa: men de är ju bruna. Hur ska man kunna göra rätt på det där PK-sättet?


 
Ingen jul utan snö!Snö på er!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen