Dagens jobb

Jag började läsa in Hejdå stress! Idag i en studio vid Hornstull. Jag kom på tok för tidigt och mötte upp släktingarna som vi lånat huset i Marseillan av. Sen kikade jag runt lite i mina gamla hoods. Jag bodde högst upp med två balkonger på Folskolegatan 24. Min fösta lägenhet med två rum och kök, vilken lyx tänker jag. Fast min deotter bor nästan dubbelt så stort på Skeppargatan och ser vattnet….nåja, det är hon värd.

Det var lite trassel i början som fördröjde ca 30 min men sen kom vi igång.

Så, jag kikade runt, hittade en fin secondhandbutik som ska besökas nästa måndag när sista delen av boken ska läsas in. Men bara titta, inte köpa!!!

Jag fann också ett trevligt litet café och lunchställe som hette Cinnamon som jag planerade att bjuda dotter med pojkvän på under lunchrasten men de ratade. Synd tror jag och nästa gång går jag dit själv och äter, jag gillar när det är lite rough och jag tycker inte killen på stället vi åt var särskilt trevlig, maten var….som lunchmat är mest. Man blir mätt, inte mycket mer. Dyrt tyckte jag det var också så en downer.

Men att läsa in ljudbok alltså, i en liten kur på som max en kvadratmeter var INGEN lek, syret tog slut, man kan inte snora, pilla på sina händer, skava på något, allt hörs. Och sen visar det sig att jag inte kan LÄSA!!! Alltså, så svårt att få till vissa ord och om det blir mer böcker ur mig så ska jag fokusera på ensatviga ord och inte saker som relativitetsteorin mm. Fasiken vad jag skriver långa meningar. Man får ta konstpauser annars blir man galen. Och så skriver jag i någon speciell omvänd ordning som verklar fullkoligt logisk när jag skriver dem men som senare visar sig vara svårläst, iallafall högt. Men det är mitt signum kanske? Men det är med stor lättnad jag nu ska gå och lägga mig TIDIGT för imorgon är det föreläsning i psykologi och sen handledning på det så hjärnan kommer väl vara mos imorgon också.

Högst upp till höger, med den långa balkongen, där bodde jag.

Jag fick inbjudan till ST-konferens i januari 2020 i Stenungsund. Jag anmälde utan att fråga chefen för de uppmanar oss att anmäla oss….och så tänkte jag att Stenungssund….det är ett ställe jag aldrig någonsin skulle åka till annars…så Stenungssund it is. Få se bara om jag får en plats, man vet aldrig!

Kanske jag kan få barnvakt av någon så maken kan komma och sova där med mig sista kväkken av två….Eller, nej, då blir det två bilar hem, verkar dumt. Tänk, två nätter ensam på hotell, dreamy!

Supergod liten kaka med äppelfyllning som jag aldrig smakat tidigare, måste inhandlas igen nästa vecka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen