Tupp i halsen

Jag har inga bilder längre pga orkar inte ta striden med små barn som knycker min telefon hela tiden där bilderna finns….jag funderar faktiskt sedan en tid att köpa en kamera! Och använda min jobblur (Doro) mycket mer, så gör jag mig fri från smartphonen. Men då funkar inte Instagram så bra…eller att vlogga. Tudelat nöje/besvär det där med smartphones.

Idag är rösten väck nästan och jag ska vara i en ”expertpanel” på Stockholmsmässan….av alla dagar. Så jag pepprar mig med läkemedel och håller tummarna. Jag kommer säkert återkomma med bilder och text senare idag så ni har något att njuta av! Min maxade mässupplevelse…

Jag har blivit inbjuden till en lagningsträff i december och tänker ta med den här fina och inspirerande boken.
Äntligen ska blomsterlönnen som satt så många knoppar (som jag plockat bort för att det ska bli en stor och ståtlig växt) få gå i blom, som jag har längtat!
Jag läste detta på Expressen…..en för mig okänd kändis uttalar sig om faderskapet….de sover inte alltid, man blir typ trött. NÄ HÄ?!?! Jo men jag fattar, ALLA EXPRESSENS LÄSARE UNDRAR!!!! ALLA! Speciellt de som har barn (majoriteten av befolkningen). De undrar verkligen hur det går med hans barn och hans sömn! Skaffa en pappablogg vetja och skriv så vi alla får följa om vi vill och kan traggla ossigenom de närmaste 9-10 åren av störd sömn, snoriga nästor, skrubbade knän och utslagna tänder. SOM JAG LÄNGTAR!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen