Expertpanel, mitt nya jag?

Ljudteknikern blev ombedd att ta lite bilder från föreläsningen och man kan ju lätt få intrycket att det bara var JAG som pratade, men så var det inte!

Det gick bra, jag signerade lite böcker och hade faktiskt två riktigt långa snack med människor som varit utmattade och ständigt kämpar med att komma tillbaka på olika sätt. Alla är vi olika och hittar våra egna sätt. Men jag hoppas jag kunde förmedla hopp och lite glädje med mina stöttande ord (och böcker).

Jag kom ju för tidigt för att inte vara stressad, det är en asbra strategi, att vara ute i GOD tid. Så jag tittade runt och hittade en hel del fina saker jag vill tipsa om.

Precis innan jag skulle upp på scen upptäckte jag vad jag tror kan vara mascaraklet mitt på bröstet på min hemsydda sidenblus, OCH vad som kanske är spill från ivrigt tandborstande. Jag tänkte när jag borstade tänderna sist av allt att det var ju HELT fel och varför GÖR jag så här mot mig själv men jag trodde jag kom undan. Jag försökte gå och tvätta bort fläckarna på toan strax innan men resultatet blev ju dessvärre sämre än innan så trots att jag först försökte låna ett halsband i ett av stånden kom en mikrofon (som jag annars är livrädd för och aldrig hållit i) som en skänk från ovan och jag slapp sitta och tänka bara på alla fläckar (som alla lovade inte syntes) skulle synas. Lite galen ser jag ut ändå men det beror på mitt DNA, inget jag rår för!
Bilden gör filtarna INTE rättvisa, gå in på hemsidan och kika istället!

https://se.wilmalouise.com/
Väldigt dyrt schampo som luktade gott och var snyggt.


Handkrämen var ljuvlig och snyggt förpackad!
Kan det ha varit blåbar i alla prodikter? Det hade gjort Paulun glad isåfall för där finns ju massvis med antioxidanter. Grejen är ju bara att även nyttiga saker måste kroppen hantera och för varje gång kroppen gör det så klipps ett litet t i slutet av proteinkedjan och så dör vi en smula….eller åldras, för att sedan dö…så man ska inte göra för mycket av något alls. Vi ska vara lagom, trist va?!?
Wilma & Louise igen, kan inte nog understryka hur detta fastnat i mitt medvetna, så snyggt!
Jag och min nya bok!
Min bok i bokstället!
Jag frågade om den vibrerade….det gjorde den inte. Kanske lika bra det om man ska ha med en till jobbet….Eller ha i bilen.
De var gratis så jag tog jättemånga, det fanns fler men jag skämdes lite. Nästa år kan de nog sälja dessa med strykande åtgång tänker jag!
Helt sant!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen