Hej allihopa!

Idag har det hänt grejer, bland annat har jag fått ett nytt inlägg publicerat på http://stunderavlycka.se, jag har varit på jobbet och där skrivit ytterligare ett inlägg. Så nu vet ni det. 
Annars är det jämna plågor, en unge sjuk, maken Vabbar med honom. Tre timmars sömn i natt uppdelat på 2+1. Jag ska inte klaga, det finns ju de som inte sover alls….

På den positiva sidan finns en eller egentligen två chefer som verkligen var toppen idag när jag behövde det och att maken hittat på at laga mat…Till mig! Va??? Jag faller baklänges av häpnad och lycka! Jag har vunnit en fika nästa år med http://blogg.alltforforaldrar.se/superquinnan/ hon kanske tror jag jag inte tänker kräva den av henne men då tror hon FEL! För jag tänker verkligen fika med henne, vare sig hon vill eller ej!;)

Nu ska jag få jordärtskockssoppa och kanske ett glas vin…?

Vi hörs!
A

Jag och sjuklingen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen