Men hej alla godingar!

Vad gillar ni nya looken? Jag är väldigt nöjd. Jag hade lite synpunkter på underskriften men det är svårt att hitta ett snyggt typsnitt som innehåller å, ä och ö så det kan hända att det ändrar sig lite till!

Från mitt gamla kök…lite reklam, sponsrat av mig själv. Trycket är ett foto som ä taget från mitt tidigare arbetsrum i Hässelby. Bilden tagen av Dan Widergren tror jag…eller mig. Vi fotade mycket där ett tag. Han har nominerats till en Oscar! Det ni, kan ni många sådana vänner? Jag vill veta, jag älskar sånt. Min pappa har tydligen på långt håll delat DNA med Svennis….och det har ju jag med då!!! VA!?! Och sen Systrarna Voltaire, de är vi närmare släkt med och Renée och Zlatan var väl de två som gjorde reklam för Volvo för ett par år sen….såååååå lite anknytning till Zlatan där kanske farsan…på vääääldigt längt håll då, via Volvo, och din fru så kanske….nej. Ingen anknytning men ÄNDÅ! Det blev ju lite CONTENT av det hela gu bevars! Jag tycker för övrigt att JAG alltid vore den ultimata Volvoreklampelaren. Ursvensk, allt jag producerat har sålts på Svensk slöjd/Skansenbutiken och DesignTorget i princip, jag kör kraftfullt med många barn i bilen och var väääääldigt nära att köpa en XC90? i vintras men valde….Skoda! Vem hade kunnat ana? Nu får jag ju inte direkt köra den bilen för det gör maken, han låter mig ej….jag kör en bil som börjar på H….nånting….och den kar inte så mycket kräm som pappa som gav den till mig i ett läge där jag verkligen behövde en ny bil för att Chryslern kostade på tok för mycket pengar och milj att köra utan att behöva klimatkompensera med ett träd om dagen i Amazonas….Nog om det!

Men, fräschare va?!?

Jag har noterat att i allas Instagramflöden jag följer finns en likartad färgton…brun, orange, kamel,beige….lite tråkigt med 30 sådana bilder överallt och i en följd. Så jag försöker avvika lite…..Här hortensior med lite färg kvar på min ”hemmaplan” Bergsundsgatan (old hoods).
Här försöker jag bryta av med lite turkost/brunt….ihop med säsongens förhärskande färgskala…..Hemmasydda byxor vill jag såklart påpeka!

Nu har det varit en MAXAD vecka, joråsåatte…På måndagen fick vi avbryta bokinläsningen för rösten höll inte, lite sjuk under helgen. Så jag läste bara ett par timmar. Sen hem, avreagerade mig lite på Myrorna i Sumpan. Tisdagen skulle ägnas åt studier men då var jag så sjuk att jag tänkte att Kåvepenin var en bra sak. Det slutade med ett samtal till 112 och ett besök av två trevliga sjukvårdare och lite injektioner bland annat. Nu har jag fått epipen…det var dyrt. Och jag blev lite arg också på maken för jag bad honom att BARA hämta ut Betapred och inte Epipen för det kan man ha när man är långt ifrån sjukhus och blir sjuk, inte när man bor i storstan (ish) så över 700kr där….läkarbesöket var iallafall gratis för det var en vän till familjen. Sånt är bra när man är omgiven av läkare. Man har inga direkta väntetider. Men nu vet jag DET. Jag ska aldrig mer ta Kåvepenin. Det var andra gången jag reagerade så. Jag provocerade mig själv en gång när jag jobbade på VC utan reaktion men då under kontrollerade former…men jag var ju inte sjuk heller. Så då gick det bra. Därför trodde jag det skulle funka nu. Så för att klara att ha en patient imorgon, läsa in bok och jobba in det som inte hanns med i tisdags har jag nu ”operadopat” mig på rekommendation av en läkare jag ej ska ange och vi får väl se om jag kan somna ikväll (det handlar bara om kortison så inget illegalt här) men väldigt viktigt att komma i fas. Speciellt som maken bestämt att CAMPA med sin bästis från fredag morgon till söndag kväll…..i världens härligaste väder….Hur tänker karln????

Han drar, toppackad kan man säga, två nätter ute och mer packning än jag har fyra veckor i Frankrike…..MED tre par skor….See you sunday!
Men se HÄR! Jag har mina kardinalsstrumpor på, de från De toujours sof jag älskar. Turkost och cerice, höstens ärger om ni frågar mig. Kolla vad jag hade på mig när jag var med i expertpanelen. Där med blåa stövletter och cerica strumporna ihop med mina hemmasydda kläder i mönster från @theassemblulineshop

Nåväl, det var lite om min vecka. Jag har ju också varit lite i ropet i Aftonbladet ang stress och som ni ser lever man inte alltid som man lär men jag LÄR mig, varje vurpa och sjukdomsfall får mig att tänka till. Och jag vet ändå vad det är som stör mig. MINA barns sömnstörningar!!! DVS de vaknar och kommer och ska ligga på MIG! Inte på maken som till ytan faktiskt är större pga längre utan de ska vara med MIG! Och jag får inte den där välbehövliga återhämtningen som håller en på rätt köl. Varje kväll tänker jag att – NU händer det, nu sover de sött i sina sängar men så vaknar jag upp under min egen säng på en skruttig madrass klämd mellan en lamino och en 8-åring. Jag efterlyser mer innovativa lösningar för sömn under småbarnstiden. NÄR kommer den sängen som gör att alla får plats, den som flyttar runt en, håller ett behörigt avstånd mellan mammor och barnfötter? NÄR? Vi kan skicka folk till Månen, saker till mars men vi kan fan inte få barn att sova! Obegripligt och jag skulle tro att jorden vore en bättre plats om fler småbarnsföräldrar fick sova en hel jävla natt, tror inte ni det?

Ljudboksstudion, IGEN, Operadopad. x2 för jag förstod inte instruktionen…och kommer kanske inte sova jättebra inatt men nu är boken inläst och jag väntar med verklig spänning på feedback! Helt nöjd med sin insats blir man väl aldrig och jag var helt otränad. Men det tog sig mot slutet och rösten höll nästan hela vägen in i kaklet!

Sen skulle det ju kanske hjälpa lite om det slutade regna någon gång innan jul för nu tycker jag det räcker. Jag vill inte ha mer väta!

Förlaget meddelade att jag låg på tredje plats sist, men när jag kollade själv hade jag halkat ned till FEM?!? Omöjligt ju, den är ju BÄST! Och vänta bara tills ljudboken kommer, knock out alltså, helt säkert, speciellt för MIG!!!!!

Jag ska vila nu, återkomma med bilder imorgon, och visa lite ur en fin kakbok jag fick från förlaget idag när jag hämtade min egen bok inför en föreläsning, den såg lockande ut!

Hoppas ni sover gott inatt!

A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen