Trams sa Frans

Jag skrattade gott åt detta som maken läste upp för mig. Och jag håller med, en himla massa människor nu är ””””utbrända”””””” och vilar upp sig en dag eller 14 och sen är allt finemang. Jag tror att många som ÄR eller har varit utbrända blir lite…..S K I T F Ö R B A N N A D E när de behöver se gräddan i Sverige vika ut sig om sina överhettningsproblem. Trötthet som inte går att vila bort är liksom ett kriterie här och orkar man ens boka en biljett till Ibiza, ja då faller man liksom bort. Det finns en skillnad mellan utarbetad, överarbetad och helt jävla UTMATTAD, OK?

Ser inte detta ut lite som Scooby Doo? Eller?

God jävla natt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen