Det rullar på…

Här gör vi oss till minsann. Men ingen nappade utom Tylla som sen blev asförbannd, slängde i dörrar och skrek. Nu har hon bett om ursäkt och strax ska vi sätta igång igen. Bump in the road….

Jag hatar det uttrycket. Det rullar på!?! Vad fan, jag vill inte att saker bara ska rulla på, jag vill ha lite mer omväxling än så. Men, livet, det ska tydligen bara rulla på utan gropar i vägbanan och allt för höga höjder att bestiga. Igår fick jag tips om att se Expeditionen som sagt och jag somnade efter ca 10 minuter. Trots att jag inte har TV4 chansade jag på de där 2 gratisveckorna för att se just bara detta. men nu på morgonen kom jag på att jag älskar Steffo och Jenny men aldrig ser dem om jag inte är hemma hos mina föräldrar som har TV4 eller ser ett viralt klipp av dem. Så nu med sjukstuga och allt och efter att ha lämnat ett enda barn på skolan med drop-in-frukost så slog jag mig ned, i tron att morgonen inte var över för att se dem. Men nej, då var tydligen morgonen över. Det blev svart och Malou kom in i rutan. Jaha, jag blev väldigt besviken och började försöka se det i efterhand men nej, det var live. Det är helt möjligt att jag missförstått detta och att jag måste vänta en stund för att se i ett arkiv eller något men besvikelsen är stor.

Jag ska försöka göra llt rätt och skicka julkort i år. Portona är inhandlade och nu ska jag skriva in alla adresser i min fina bok från The Met. Men lite sorgligt med vissa adresser där ingen längre svarar…..

Morgonen hade inte börjat helt bra heller för av fem hemmavarande människor är nu tre sjuka. Jag tänkte att jag efter frukost skulle glädja dem/sysselsätta dem med att göra klart de små pepparkakshusen jag sparat från sist. Det finns sex i och tre är gjorda varav två uppätna. Jag tänkte at den här gången skulle JAG övervaka pyntandet och kanske t o m göra ett EGET hus av deg och mest bara gelatinblad….och jag gick all in på ICA, köpte dyra rosa pärlor och sen snöflingor av socker och färdig kristyr. Annars snålar jag och tager vad man haver liksom. Men, sjukstugan behövde muntras upp. Det gick kan man säga åt helvette varför jag istället bloggar.

Tylla bara gnällde, lyssnade inte på instruktionen, maken var inte med på noterna och läste sin facktidning medan jag gjorde precis allt fel och tvärt emot vad jag bord, en sak i taget. Jag blev arg och gick. Men innan dess hade lilla T lyckats klämma sig, hälla ut kulorna och kallat mig för dum då jag inte varit tillräckligt empatisk tydligen när hon gjorde tvärt emot vad jag sa så att hon klämde sitt finger. Jag kan till mitt försvar säga att jag omedelbart kramade henne, validerade att klämning av finger i just det köksskåpet är extra smärtsamt, jag blåset och bad maken om is i handduk vilket han också kom med men tydligen krävs betydligt MER än så för att vara en bra mamma. Så jag gick.

Försökte som sagt se på TV för min egen förnöjelses skull men det sket sig. Så jag hamnade på tablån….Arge snickaren har fått nya program tydligen. Anders knackar på till nya Anders och knarket……Blir nästa, ”Anders knarkar på” eller?

Mitt lilla energiknippe….Innan sammanbrottet.

Nå, jag har snart kommit ner i varv och kan gå ut och fortsätta bocka av min lista, andas i fyrkant och kanske inte ta mer skit som inte hör hemma just hos mig kanske. Jag ska lära mig att inte bli arg och när det är anbefallet säga ifrån. Jag kände mig nämligen lite trampad på i veckan. Av en som jag nu i efterhand tänker borde veta MYCKET bättre. Jag har haft huvudvärk sedan dess. och jag ser ett mönster. Just dessa möten ger mig huvudvärk. Jag tror det måste vara stressutlöst sådan alltså. Men den håller i sig och jag försöker kämpa emot utan att bli arg. Men det tar emot och det rullar fan inte på. Det är uppförsbacke med gropar och jag vill nästan ställa in julen. Och sen en sak till. T ville ha sin Ipad, den kommer ständigt bort. Jag bad maken leta, han letade. Inget hittas. Jag frågar då om han kan leta igen, för den är ju här någonstans….han sa att han HADE letat. Jag frågade då var, då sa han lite här och där!!!!!????? Ja men vad bra, då vet jag EXAKT var jag inte ska leta efter den. Jag sa åt honom att beställa en ny till henne eftersom den verkar ha försvunnit från jordens yta men det ska han såklart inte göra. Den får vara försvunnen och jag får gömma min telefon för det är den hon föredrar. Hmmmmm… kanske hon GÖMT den, bara för att säga att hon behöver låna min lur…?

Såg det inte trevligt ut? Slutade i kaos…..

Trevlig helg på er!

FYRKANT! FYYYYYYRKANT!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen