Freakshow

Alltså….ledighet är inte bra för hjärnan tror jag. För mycket tid att lässa på oväsentligheter faktiskt. Och om man blir väckt för tidigt (som jag idag av makens larm(?)) kan hända att man läser saker om kändisar. Som jag nu efteråt ångrar. Tid jag aldrig kommer få tillbaka. Det handlar om folk som verkar resa väldigt mycket och sen får skäll för att de verkar vara undermåliga föräldrar (följarna klagar. Min kommentar är väl där att sluta följa folk som man uppenbarligen inte delar värderingar med eller bara skita i att kommentera), folk med vad jag tycker verkar vara oerhört invecklade relationer som poddar om man GÖR!?!? och slutligen kändisbarn som blir influensers (medveten felstavning) och sen ska ta sig an världen och skapar fiktiva alteregon som unga tjejer ska se upp till…..ja herregud vad vi är lättledda.

Katten jamar och jag hoppas att den inte åt upp hamstern under natten för jag vaknade inte som jag brukar när Edgar kom in till oss. Inte tillräckligt mycket iallafall för att komma ihåg att säga att han ska släcka och stänga sin dörr så Leo kan fortsätta vara aktiv i sitt springhjul utan att Simba attackerar. Tacksam ändå att jag fick sova inatt. Det har blivit lite rörigt under lovet och igår höll jag på över två timmar med att lägga T och E. maken tröttnade och de somnade inte förrän jag gick….vilket kanske säger något om vad som pågår här(?). Nåväl, jag ska INTE börja podda om hur man gör med barn eller skriva någon bok om barnuppfostran. Jag har ingen som helst koll på det helt ärligt men tack och lov är jag inte tillräckligt käns för att någon följare ska irritera sig så pass över det uttalandet att jag behöver stå till svars i kommentarsfältet, eventuellt behöva pudla eller svara inför soc…..men vem vet vad framtiden har i sitt sköte?!? Jag har fördubblat antalet läsare sista tiden och det kan väl bara hänga ihop med nya boken…eller såklart hänger det ihop med att jag skriver så fantastiskt roliga och insiktsfulla saker att det på sex år sakta mullrat i bloggosfären och NU har jag 300 läsare per dag! Och jag gör nu en Blondinbella kan man säga för det är lite mindre än så, kanske 283 senast men också 700 ibland, så jag gör ett medelvärde på 300. Det är svårt med statistik och just nu har jag ju ändrat utseende på bloggen så det är lite annorlunda än jag är van vid.

Jo, en sak till. Bingolotto, det var inte direktsändning HELA TIDEN! Kan ni fatta! Allt på TV är tydligen inte SANT och VERKLIGT! Så besviken (jag såg ju inte men vill ändå påpeka detta, SÅ besviken) men inte så besviken som när jag fick veta att ”Så ska det låta” gick till så att artisterna i förväg fick veta vilka låtar som skulle spelas……då slutade jag faktiskt titta och det var MÅNGA år sedan. För det var ju ett ganska kul program ändå och vi tävlade hemma och jag brukade vinna. För jag kan på tok för mycket musiktexter utantill, jag borde kanske rensa hjärnan från dem för de behövs ju inte, man kan googla texter ju. Tänk vad mycket nytt man kunde få plats med på hjärnkontoret då!

Tjing!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen