Förmögenhet

Jag har för första gången i livet läst om brittiska kungahuset. Och nu på morgonen får jag rätt i mina antaganden. Det blir ett ”clean break”. Inga titlar, inga ekonomiska bidrag från engelska skattebetalare, de ska betala tillbaka kostnaden för upprustningen av Frogmore cottage, personskyddets faktura måste någon plocka upp (kanadensarna verkar väldigt ointresserade av detta) och det är bye bye England. Några bedömare tror att kanske detta kan bli dödsstöten för samväldets del i Kanada, de blir kanske republik nu och fimpar drottningen som statschef. Det tycker jag är rimligt. Hon är 93 år och kanhända att det inger någon slags respekt. Men vid hennes död kan man faktiskt tänka sig att de knoppar av.

Att klippa rakt av med Meghan och Harry är detta det enda tänkbara för att de kvarstående ska stå stadigt. Efter skandalen med drottningens ene son (som var polare med en pedofil och kanske kanske haft haft sex med för unga tjejer som inte gjorde det av fri vilja) så måste nu drottninglik stringens uppvisas. Som kunglig finns en kod kring vad man visar upp (detta är helt skilt från vad man egentligen gör, vg minns älgrumpor, cigarettflickor och annat) för omvärlden. Allt är alltså en illusion.

Jag antar att namnet Sussex royals också är i fara här….man får inte slå mynt av kungahuset nämligen men det ska vara en övergångsperiod där kanske det kungliga fasas ut, så att hertigen och hertiginnan kan lägga om och hitta något annat ekonomiskt gångbart namn(?).

Men NU öppnar sig möjligheten för M & H att bli allvarligt förmögna istället. De kan komma att tjäna miljarder tydligen på att göra reklam för olika dyra grejer…..de ska bli influencers! Tänk va! De kommer nå den ultimata våta drömmen, hur mycket pengar som helst, alla vill läsa om din frukost, dyra kläder (som du självklart får betalt för att bära) och du kan klaga på att folk förföljer dig, ljuger om dig i media, skickar taskiga kommentarer i dina ”kanaler” och få ÄNNU mer exponering av allt detta, kanske du kan skriva EN BOK!!! Slutligen kanske de på allvar blir hotade av allmänheten och få GRATIS polisbeskydd!!

OK, jag ska lugna mig lite……så. Jo, jag har märkt att influencers (ooops, levande reklampelare) ofta avslutar sina inlägg med: var snälla i kommentarsfältet….jag är SKÖR nu….typ. De ber sina elaka följare (jo sådana finns faktiskt) att tona ned sin kritik eller helt avstå. Det ska vara trevligt på nätet. Men alla är inte trevliga och om man ger sig in i detta och tjänar pengar på att visa upp sig och sin livsstil får man räkna med att det väcker känslor. Och jag tycker såklart att man ska hålla sig anständig, inte vara otäck men en del personer är verkligen provocerande. Och då kan man ju sluta följa dem! Låt folk få ha sina trevliga trådar och kommentarsfält, absolut. Gillar man inte ska man låta bli att läsa om dem. Måste man skriva för andra kan man väl åtminstone stava rätt? Och det gäller nättrollen också, använd stavningskontrollen, snälla! det är plåååågsamt!

Min egentliga fundering här är som vanligt, när är det nog? Hur mycket pengar behöver en människa…..vad ska man med dem till om man mår så dåligt av all uppmärksamhet? Jag tänker att jag skulle sova jättedåligt om natten om jag var miljardär av blotta tanken på att någon skulle få för sig att kidnappa ett av mina barn, brorsans barn eller mina föräldrar!?! Eller, mina föräldrar…..dem skulle de nog lämna tillbaka rätt snabbt. De är INTE enkla att vara med;) Puss mamma som jag vet läser allt jag skriver…..för att hålla sig uppdaterad. Som de sa till dig när du var liten, de lämnar tillbaka dig när det blir ljust och om inte skulle jag ge dem alla mina pengar för att få dig tillbaka så oroa dig inte. Jag har ju lovat att ta hand om dig (MOAHAHAHAHAHAHA) Internt skämt där. Min mammas värsta mardröm är nämligen att JAG ska ta hand om henne. Dvs bestämma över henne, hon bestämmer nämligen SJÄLV! Vi får väl se…….

Jag tror nog att eventuella kidnappare skulle lämna tillbaka större delen av mina barn också, iallafall de av kvinnligt kön för vi är rätt intensiva och har en ganska lättväckt….ska vi säga vrede? Men ändå, tänk att ha så mycket pengar att man ska behöva oroa sig för sånt! Inte ens personskydd hjälper där för ingen säkerhetsvakt i världen är immun, ingen är immun mot pengar (verkar det som med få undantag).

Så, om ett år ska M&Hs nya giv utvärderas, vi får se hur ”royal” det blir. Nu är det sista helgdagen och maken är på jobbet pga all skit som händer i stan….han ska tydligen reda upp det. Hela dagen igår bevakade han nyheterna och fick sms och jag tycker personligen att han skulle få betalt för det för så ledig och avslappnad var han INTE. Svårt som sagt med att dra linjen mellan privatliv och arbetsliv. Det måste man vara väldigt tydlig med. Tänk hur det skulle vara om man därtill var KÄND över hela världen!!! Gräsligt ju!

Ha en fortsatt bra helg!

Var SNÄLLLA NU och kommentera! Jag ääääälskar det och ni behöver inte vara snälla, var ärliga, det är det absolut finaste man kan vara.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen