Två nätter ensam

Jag testar galakläderna. Det var klädkod kavaj så det blir lite över knät, höga klackar och sen lite mer smycken än vanligt. Klänningen har världens häftigaste rygg men den får ingen se!;)
Jag tog en snabbtitt och fann glas jag samlar på men köpte inte. Synd för det var så många.
Mamma och pappa fick likadana glas när de gifte sig 1969. Jag har fått ta över dem nu och har kompletterat med snapsglasen. De kostade 20kr på loppisen för några år sedan och jag köpte upp mig på några till och gav bort i present. Nu kostar de 100kr/st på Stadsmissionen. Jag köpte inte fast jag samlar för det är lite för dyrt tycker jag.

Imorgon tar jag nya bilen och drar. maken darrar nog. Jag ensam (med en kollega visserligen men utan hans insyn) i HANS nya bil! herregud, allt kan hända. Jag hörde idag av en kollega att det finns tid över för annat än själva konferensen….det är ett SPA-hotell, närmare bestämt Stenungsbadens yacht clud….låter det lyxigt? Jag tycker det men vet inte så noga. Det är en del i en större hotellkoncern men de har SPA-behandlingar, bassäng och den ska det bli GALA-middag! Och vad tänker jag om DET? Jo, att det är jobbigt. Jag hatar verkligen att gå på middag med okända, specillet i galastass. Och visserligen känner jag nog en del av de som kommer (min kollega som jag ska skjutsa bland annat) men jag är trött och orkeslös just nu så sprudlande middagskonversation kan man inte vänta sig om man sätter sig intill mig. Jag lovar försöka men min plan är att äta så fort det går för att sedan få gå till hotellrummet och SOVA, vakna tidigt, simma innan frukost och supa in allt nytt som jag tänker lära mig.

Rimmad torskrygg, jordärtskockssoppa och knaprig bacon. Väldigt gott.

Så är min plan iallafall, vi får se hur det går. Men alkohol ska jag inte ta emot iallafall och kanske jag skiter i middagen imorgon och åker iväg och käkar på en korvmoj för att slippa vänta till 19.30 på maten. Vem vill äta så sent överhuvudtaget tänker jag? Kanske de som är sugna på nattliv eller inte tänker gå upp 6 för att träna.

Fräsa lök och jordärtskockor check.

Jag ska packa nu, äta rimmad torskrygg i jordärtskockssoppa med knastrig bacon. Kanske det blir fina bilder imorgon?

Solnedgången över Mälaren idag på väg hem.

Vitt vin som smaksättning är oslagbart!

Vi hörs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen