På kurs med Kurt (nä, med kollegor).

Här ska jag tillbringa två nätter och tre dagar.

Jag har anlänt. Jag har träffat intressanta människor, en av bröderna Eberhard bland annat (han tyckte jag var oerhört lik min coola mamma) och lyssnat på smarta människor som lärde mig nya saker (som att medelvärdet är en terror (förklarar senare) och att det kanske INTE är en bra sak att följa kloka listan alla gånger för i jakten på billiga läkemedel/lägre kostnader så förhindrar vi att nya och bättre läkemedel ser dagens ljus (pga 7% av alla nya substanser kanske blir en verklig medicin, det tar kanske 20 år att ta fram, få ett läkemedel godkänt och sålt innan patentet går ut och de sen inte tjänar en enda krona på allt….) inom mitt område och att man kan skapa små organoider och undersöka orsaker till psykisk sjukdom (minihjärnor) för att kunna bota/lindra och förstå. Kanske även detta är en infektionssjukdom(!?!). Jag lägger mig nöjd efter att ha simmar i poolen, suttit i varm pool ute och sett mot havet och ätit en helt OK middag med trevliga kollegor!

Väldigt intressanta grejer!
WOW alltså!
Här är jag på väg att ta ett dopp i min ensamhet.
Crazy!
Jag packar alltid upp direkt för att komma i ordning.
Jag reser alltid lätt. Så lite som möjligt ska kånkas runt.

Imorgon väntar hotellfrukost, kanske in simtur innan den, en sväng ned till bastun på bryggan och akta mig för att trilla i det 4-gradiga vattnet. En hel dag med föreläsningar och sen galamiddag på det…..

Nu natti natti!

Jo, jag fick en fantastisk recension av ljudboken, det är andra lyssnaren som hört av sig och det är galet vad glad och stolt jag blir. Ffa att jag låter så lugn (!) och som min vän J säger kan guida i högtalaren vid flygplanskrascher….jorå, precis min personlighet!

A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen