Mindfuck de luxe

Vad har vi här då? Jo en bastu på vatten fullproppad med blivande psykiatriker……som tycker det är en BRA idé at bara i 4-gradigt vatten.

Jaha, dag två på konferensen. Jag har sett tre mycket bra föreläsare idag en var så kul att jag grät av skratt. Det handlade om ADHD och jag ska verkligen ta till mig det han sa. Sen var det rättspsykiatri på menyn och jag är helt hooked! Så roligt och till på köpet fick jag veta att jag ska få randa mig där hösten -21, jag hade ingen aning med det berättade föreläsaren som jag jobbat med lite. Jag blev otroligt glad att höra det då jag tycker att den stilen passar mig bra. Tydliga ramar, inget tjafs och mitt i skogen!

Återigen mycket god lunch med fokus på nyttigheter och havsmat så att säga.

Efter alla föreläsningar stämde vi träff i spat. Efter lite simning föreslog min arbetskamrat havsbad. Jag har en stark misstro mot kalla bad över lag och bad i nästan fryspunktskallt vatten är för mig väldigt främmande. Lika osugen som jag var på det lika sugen verkade mitt sällskap vara att göra just det….

Älska livet alltså! TVÅ gånger, T V Å !

Bastun låg i vattnet och gungade. Den var sprängfull av kollegor som inte verkade fulla och hade mycket erfarenhet av detta. jag hade lovat att följa med men skulle INTE bada. Historierna som berättades inne i saunan var inte direkt övertygande…om badandet alltså, att det skulle vara SÅÅÅ skönt. Men jag följde med ut och tnkte vad fan, jag kan ju doppa fötterna…och har man väl gjort det kan man ju doppa resten också….och så gjorde jag det.

L´hotel

Vi sprang in igen och värmde oss. Jag tycke INTE det var skönt, det värkte i benen och jag förstod att jag kanske varit för kall innan…..så vi värmde oss ordentligt. Jag hörde dessutom att man ska doppa huvudet. Och även om jag inte hade haft problem med att halvljuga lite för maken om mina bravader så tänkte jag att jag ändå kunde prova en gång på riktigt. Och så gjorde jag det efter att jag uppnått en riktigt hög temperatur. Nu gick jag i först och håll i er, jag dök under. Så jäkla knasigt. Och, jag frös INTE efter, det blev en total schock mot mitt hela temperaturregleringssystem och jag satte inte ens på mig rocken när vi gick den ganska långa vägen upp mot hotellet. Men som vanligt sprack ett kärl, jag antar att det är den största risken med att vidga och komprimera dem så här hastigt. Så ett litet hematom (blåmärke) har jag nu. Som bevis.

Fina stenar

Ikväll mingel med bubbel, galamiddag och sen DANS. Men kanske inte för mig för jag är verkligen dödstrött, jag sov som en stock imorse och även om jag hade tänkt gå upp tidigt för att simma ställde jag klockan på sju men var hemskt trött när jag vaknade.

Vad har vi här då? Jo en bastu på vatten fullproppad med blivande psykiatriker……som tycker det är en BRA idé at bara i 4-gradigt vatten.

Nu smink på och högsta klackarna. Tur det inte gungar i hotellet, än.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen