Skuggsidan

Skepp o´hoj landkrabbor! Här är jag, den lilla kärnreaktorn. I värsta fall tar jag efter min mor..


Det är många som tycker mitt liv är underhållande. Det gläder mig, även om det på sätt och vis också tar livet av mig. Jag brukar ju flagga för att jag är tillgänglig för Herr Herngren; han verkar inte ha nåtts av detta. Men det kommer, var så säkra. Jag börjar idag skriva manus till serien om oss i orten…Den ska heta Skuggsidan. En tragikomiskt serie om folket i värkligheten (inte felstavat utan med vilje). 

Jag är såklart huvudpersonen. Den allvetande, demokratiska, ständigt unga, vackra, hårt arbetande och utarbetade superkvinnan som kokar fläsklägg på ekologisk gris och gör rotmos på de egenskördade rotfrukterna. Utan gelénaglar!

Den här påsen ska man akta sig för. Det smakar  Inte gott. det smakar kemilådaJag har inte tid med er nu, måste föna håret och skriva manus!
Adieu!

Här kan man beskåda Dagens Sopsäck. Snart sprängfylld.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen