Världens mest bortglömde man…

Här berättar han för sin grattande pappa att jag glömde honom och var vidrigt morgontrött och uppfodrande….

Jag var helt slit igår, glömde ställa klockan och vaknade av att ett av barnen gick ur sovrummet. Jag fattade telefonen för att kolla tiden och då ser jag ett sms från dottern i Colorado. Coronasmittan har nått dit och jag har en vän i karantän. Hela gårdagen präglades av att ”hinna med” att ställa iordning huset för att älsta dottern med tillhörande svärmorsdröm ska passa de tre minsta i två dagar då jag och den här bortglömde mannen ska firas i dagarna två i city……

Jag kompleterade körsbärsblomen från Pom Pom med franska barocka tulpaner från ICA och gamla videkvistar.

Han vaknade före och jag sjöng inte omedelbart för honom, jag hade glömt!!! Så jag bad honom gå och väcka Frank. Han reste sig snabbt. Där borde jag fattat…..

-Men grattis då för fan! Säger han då till sig själv.

De kommer slå ut i helgen och glädja min dotter iallafall hoppas jag…

Shit, jag hade glömt. Jag försökte förklara att jag ju planerat detta sen i november, att han INTE är bortglömd utan jag var så utmattad……..

Nu ringde hans far…och då berättar han att han är Sveriges mest bortglömde man.

En stor fördel med att arbeta i Södertälje är alla mellanösterndrivna butiker. Man kan få jättebillig färdighackad persilja till exempel för att göra tabolleh eller chimchurri bland annat….

Jag får gottgöra helt säkert till nästa år och att jag månader i förväg planerat, bokat bord på fina restauranger osv spelar kanske ingen roll. Vi får se. Bilder kommer senare!

Avslutningsvis ringde en panikslagen son på 10 år och grät. Han hade tappat alla viktiga saker som busskort bl.a på bussen (för tredje gången) och hade gått och letat frenetiskt efter detta i hela bussen (måste snart lära honom hur man letar effektivt) så han åkte för långt, kunde sen inte åka bussen tillbaka utan fick ta en lång promenad…var upprörd och ledsen och jag blev mycket stressad. Han har prov också idag som vi tränat mycket inför. Men sen hittade han allt!!! Och det lugnade sig lite, men PULSEN man får…..

Nu är vi strax reda för att göra stan. Jag tror vi ska börja på Centralbadet!!! Vi hörs!

A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen