Nyfiken i en strut


Jag härmar kända bloggare med massvis av läsare idag. Behold, my duckface!

Jag försöker lära mig det här med att blogga. Vad läser folk, när och så vidare. Därför spanar jag med jämna mellanrum på statistiken. Idag noterar jag att det korta utlägget, på fyra rader, det har dubbelt så många läst som det låååånga inlägget. (Som det korta byggde på…) Intressant. Det betyder att jag kunde ha dubbelt så många läsare om jag skrev kort (that´s not gona happen). Eller så får jag lura er genom att säga ett det är kort…Lite Nudging ska jag ägna mig åt alltså. Det hade jag tänkt ändå för det verkar spännande. Så beware! Jag kommer börja luras!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen