Grand Hotel it is…mycket engelska nu. Nästa vecka kör jag tyskt.

Jo, alla ni som oroar er för mig(?). Jag ska få komma till Grand. Nästa vecka. Det är utlovat naaaaaket och tyskt (hoppas jag eftersom jag i ovanskriften utlovat mer tysk prägel på bloggen). Vi får se hur det faller ut. Maken dock inte inblandad. Han passar minsta monstret. Jag får antagligen äta upp det senare. Hon börjar troligtvis gå just precis då… Kort som på en helt vanlig blogg. Frääääscht!

Bild?Vill ni ha det?


Kör i vind!
Jag och lilla T en lugnare dag i veckan. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen