Världens 10 bästa saker, hela listan

bild 1
Vad tycker mamma är läskigast i hela världen? Sönderslagna barn! Då ska vi ge henne lite att oroa sig för, i all välmening, så hon inte sitter still och blir fet menar jag…

I

Igår slog jag tydligen nytt bottenrekord på FB. Jag fick då en uppmaning, i all vänskaplighet, att göra en lista över världens bästa saker. Ni förstår ju att detta är en sann utmaning för någon i min aktuella situation. Men jag är ingen fegis eller latmask. Jag antar alla utmaningar som jag tror att jag har en rimlig chans att vinna eller på annat sätt överglänsa i. Så mellan bajsblöjorna och katastroftillbuden klottrade jag ned en lista på baksidan av ett fönsterkuvert.

På grund av den mycket begränsade tiden och det splittrade tillståndet här blir det ganska kort. Men jag insåg snabbt att det finns mer att hämta här så det är möjligt att jag återkommer i ämnet med en lista på de 100 bästa sakerna i världen, en bucket list för alla kategorier människor, i olika samhällsklasser för jag gillar att göra saker grundligt och vända ut och in på världen.

 

Men just nu, medan Tylla står och balanserar på bordskanten, blir det endast 10 saker. Håll till godo!

1) Livet

2) Kärlek

3) Sex (naturlig följd av 1) och 2).

4) Barn

eller vänta nu…här händer något…

1) Sömn

2) Kaffe eller annat koffeininnehållande ämne, cigaretter kan inkluderas här om det är kväll och man druckit lite vin, men annars avråder jag å det skarpaste från detta då det leder till död och sjukdom.

3) Egen tid (dvs vara ifred från alla som var inblandade i punkt 1-3 i orginallistan)

4) Rena kläder

5) Duscha och kroppshygien i stort

6) Kärlek

7) Barn

8) TV

9) Pensionssparande

10) Sex (alltså siffran)

 

Det var nog mitt mest positiva blogginlägg på länge. Jag vet inte om det blir fler på ett tag, detta kostade på, orimligt mycket.

Tack ändå Cajsa för utmaningen, det är skönt att byta fokus ett tag. Vi ses på fredag!

bild 2
Jag hörde stönanden från vardagsrummet. Edgar möblerar om, igen, jag blir galen!

 Kaosblogg Lista Barn Sex Kärlek Pensionssparande Livet

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen