Frisk!

Gårdagskvällens solnedgång.

Jo men nu är vi alla friska här tror jag. Vi måste vara det för vi ska tillbaka till Lida och Accropark för att barnen ska åka zipline och klättra i träden. Jag tänker mig en lite långsam färd i passagerarsätet där jag kan börja sticka på höstens fjärde mössa. Jag har helt ärligt inte riktigt fattat hur man får till vare sig den italienska uppläggningen eller avmaskningarna i Stockholmsmössan…men det blir fina mössor ändå.

Mitt hus!

Några ska bli julklappar så jag vill inte avslöja för mycket här men en sneak peak kan ni få!

Tre klara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen