Smjuicepops, my god that rocks!

Skärmavbild 2015-03-29 kl. 21.19.24
Här ser ni en rödbetsoppsglass…

 

Jag har sedan en tid tillbaka noterat en trend. Isglassningen. Det började lite försiktigt med mosade frukter som frystes in sen blev det mer blandningar, yoghurt och frukt, juice och frukt. Det känner man ju igen från när man var barn och frös in saft och Coca-Cola; och hoppades att det skulle bubbla när man åt den. No such luck! Nyligen såg jag Margharita pops och Mojito pops och jag kan erkänna att DET verkade som en lysande idé!

Nu händer emellertid andra grejer på nätet. Detoxpinnen är här, det låter ju nästan farligt! Smoothies med allsköns nyttigheter görs det glasspinnar av. De ser väldigt snygga ut och man blir lite sugen av bilderna men när man sedan kollar upp recepten….selleri, salt, spenat och grönkål….Jag vet inte.

 

Skärmavbild 2015-03-29 kl. 20.41.39
Proteinsmoothieglass, ser svår ut att göra.

 

Jag hittade dessa fantastiska bilder på en amerikansk sida, vet inte vad den hette längre men googla popsicle, healthy och detox så poppar det upp. Personen bakom detta visar sig dock ha lite av samma vrickade humor som jag och samma inställning till detox, nämligen att det är löjligt och omöjligt. Men likväl fanns recept på detta. Jag tror inte jag ska tillverka någon av dessa glassar, jag kör som vanligt med grädde, socker och bär. Det blir enklast så, och kanske nyttigast också?

Jag fick helt andra bilder i huvudet, jag tänkte pasta bolognese pop….fishfinger pop…spoky blodpudding pop med lite röd topping….Vi har nämligen lite svårt med att få killarna att äta något just nu. Vad tror ni?

Äta frysta nyttigheter, kan det vara nyttigare? Det måste ju vara ultra raw, ju lägre temperatur desto nyttigare…eller är det för att fryst mat inte smakar lika mycket som varm? Något lurt är det här.

 

Skärmavbild 2015-03-29 kl. 20.42.33
Skärmavbild 2015-03-29 kl. 20.44.07 Man blir glad att läsa att kärnan i avokadon ska bort iallafall…

 

 

Men som sagt fina bilder.

 

 

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen