Nyskapande

Skärmavbild 2015-04-02 kl. 13.06.27
Å vad nyskapande!

 

 

Hej alla glada läsare! Jag börjar med att berätta att jag är snäll. Om man med det menar att jag inte vill såra någon. Jag angriper inte andra på grund av deras utseende för det är lågt och något man inte styr över. Jag gillar egentligen inte att angripa någon men när det gäller monarkin ger jag mig själv lite mer svängrum. Jag ogillar nämligen ärvda ämbeten, nepotism och beundra kändisar (typ realityserierkändisar osv).

Jag läste DN häromdagen och i ena hörnet såg jag en notis om att CF hade designat sitt monogram inför bröllopet med Paradise Hotel stjärnan. Jag blev lite nyfiken och klickade mig fram till artikeln.

Vad ser man? Ett spegelmonogram toppat av en krona! Det liknar något ur min farmors märkbok från början av 30-talet. Detta är som vanligt ett samarbete, denna gång med en konstnärsheraldiker. Jag blev inte förvånad, jag har sett nästan allt som designprinsen satt i produktion (svårt att undvika då det alltid hamnar i alla inredningstidningar), detta är helt i linje med tidigare alster. Inte så nyskapande, inte något som slår mig med häpnad. Jag förväntar mig mer av någon som har alla möjligheter att ta ut svängarna, får gratis marknadsföring och säger sig brinna för formgivning.

På Åhléns syns just nu ett annat designsamarbete han är delaktig i. Inte heller detta sticker ut.

Jag vill inte vara elak men man ber liksom om det lite när man är i hans position. Det har ju faktiskt funnits designprinsar förut och deras verk håller högsta kvalitet. Nästa gång han släpper något kommer jag förmodligen läsa om det igen, jag är optimist, hoppas att han inte slirar på sanningen om vem som designat vad och så kanske han gör något unikt?

 

Jag skyller min oginhet på att jag är sjuk, jag hoppas att jag snart tillfrisknar.

 

Adieu!

 

 

 

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen