Kreativitetskris

IMG_6491
Vi blev med fisk idag. En kampfisk och fem neontetror. Skålen hade vi redan, ändå gick det på över 700 kronor…galet dyrt. Mitt bästa tips är att antingen katten eller Edgar äter upp dem innan sommaren är slut, han är onödigt intresserad av fisk. Och sniglar. Och halvätna möss. Sen funderar jag allvarligt på att börja sälja svärtad sten. För det var inte någon roliga historia. Jag hade gladeligen betalat dubbla priset för att slippa skölja den 40 gånger och ändå inte få den helt ren.

 

 

När klockan slog 22.17 blev det stilla här, min tid. Jag hade tänkt läsa då. Cervantes främsta bok. Men en nedblåst gren och lite huvudbry från en gångna dagen gjorde att det inte passade så bra. Dessutom har jag en sådan lust att skriva av mig, jag får så mycket input men ingen chans att göra en output. Så jag satte mig här istället.

IMG_6495
Det skär lite i hjärtat att hela vår tomt i stort sett består av blåbärsris och att vi under veckan kommer meja ned alltihopa. Jag ska slita mig från familjen imorgon och gräva upp några tuvor. Jag kan inte leva med mig själv annars tror jag!

 

Idag har helt gått åt till barnen, flytten, markservice och trots detta har jag minst hälften av alla måsten kvar på listan. Imorgon ska jag jobba så då blir det inget gjort…eller det blir ju MASSOR gjort när jag är i farten men inget av det JAG längtar efter eller måste. Min kreativitet får inget utlopp och allt måste läggas osorterat på en hög. Ibland är det en bra sak men inte nu för jag känner mig hindrad av i stort sett bara enformiga saker, sådant som inte ger mig någon energi.

Maken har återigen lutat sig tillbaka. Jag är ju frisk nu så han förväntar sig att allt ska vara som förr. Det är det INTE. Jag mår mycket mycket bättre men all energi är inte tillbaka och jag glömmer var jag lägger saker och har inte så bra överblick som jag brukar ha. Plånboken är borta sedan i fredags, kontokort, id-kort mm mm. Jag har inte vågat säga det till någon för jag tappade bort betalkortet dagen innan till allas stora förskräckelse. Jag har ju nyss sålt ett hus om ni förstår vad jag menar…Men kortet är spärrat och inga pengar hann försvinna, PUH!

Imorgon ska jag leta NOGA överallt och inte få panik. INTE FÅ PANIK, det är typ ledmotivet i mitt liv nu. Jag fick till exempel inte panik när en av tonåringarna rusade ut med Tylla i famnen blödandes ur munnen och skrek att hon trillat ned från sängen. Jag försökte lugna och fråga ur vilken säng, vi har ju en våningssäng bland annat. det var min säng dvs ca 70 cm ovan jord och det dör man inte av. Alternativ två, killarnas säng, det skulle ha föranlett panik och sjukhusvistelse.

 

IMG_6498
Häpp!

 

 

När kvällen och blåsten kom bröts en riktigt stor gren av och landade där utemöblemanget brukar stå (nu undanflyttat för gräsklippning). Det gav heller ej panik men lite oro inför hösten….Jag mailade hyresvärden om detta och upplyste om att grenen var rutten i mitten. Jag hoppas det väcker tankar på en nedsågning av gigantiskt träd mitt föröver.

 

IMG_6492
Den här lille gynnaren älskar djur, insekter och att göra tvärtom. Här låtsas han att han dör av ”giftet” jag droppade i akvarievattnet…Han fick stränga order om att inte stoppa ned sig själv eller annat i skålen. Vi får väl se hur det går med det.

 

Nu har jag klagat lite, jag  tror det känns lite bättre nu. Jag ska ge Cervantes en chans nu och begrunda allt som hänt idag, för det var mer, det var riktigt tunga grejer också men dem ska jag suga på och leverera i en snyggare förpackning. På onsdag blir det reportage, ska bara välja ämne…kanske parfym? Ni får se, och jag med, man vet aldrig vad jag drar upp ur hatten!

 

Kram och gokväll nu blir det väderkvarnar för hela slanten och Earl Grey, världens godaste te!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen