Ikeaspaning

Tidigare var jag periodvis nästan besatt av IKEA. Jag var där ofta och spanade in nya grejer. Jag har blivit mycket bättre med tiden och nu åker jag bara dit när jag faktiskt behöver något. Roligast är ju när nyheterna kommer in och då brukar jag vara snabb att lista ut vad som kommer hamna i tidningarna…

Jag är stolt över att ha varit tidig med PS Vågö, första omgången, då det tyvärr bara blev stolar i grönt och orange fast med benstöden. Varför görs inte benstöden längre? Jag skulle behöva till mina nya vita.

Jag har även köpt deras fina skåp med 16 lådor med höga vita ben och en liten tamp att dra i istället för knopp. Jag har glömt vad det heter men jag får då och då förfrågningar om jag kan tänka mig att sälja. NIX! det skåpet ska jag ha tills jag dör.

Mina stora och små maskroslampor är jag också mycket förtjust i och nu såg jag att den kommer med lampfot. Den tyckte jag dock inte var så snygg.

Den här gången var jag ute efter ett slaktarblock i den tillfälliga serien Trendig 2013. Jag såg det för ett tag sedan och har inte kunnat släppa det. Såklart var det slut i den butiken men Kungens kurva hade så jag tog en lite utflykt dit.

Favoriter nu är som vanligt Stockholmsserien, PS,  och 365+. Utöver det kommer här några saker jag vill se i nya huset.




  
    
  Slaktarblocket, Trendig 2013 står i köket!
 
 
 
 
  
   Fortfarande snyggaste kudden på IKEA.   Älskar prickar!
 
   Sen två snygga speglar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Detta kom med hem!
 
 
 
Över och ut!
 
A

 


Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen