Jag är STÖRD!

Vi börjar med detta filmade inlägg. Jag ska försöka komma i stämning, låta flowet ta över hjärnan. Det kanske var fel uttryckt för flow är ju hjärnans extas och nu blev det krångligt. Jag ska inte försöka reda ut detta, jag ska skriva om andra viktiga saker och försätta mig i hjärnextas.

 

2 Comments

 1. Superquinnan

  Tackar innerligt för denna film. Jag skrattade så jag tappade andan. Sen hämtade jag mig, visade klippet för min mor och även hon skrattade. De som skriver och försöker fokusera vid en golfbana har nu fått ett ansikte Anna. Förstår du hur mästerligt detta är?

  • annavoltaire

   Tack Camilla, det värmer. Nej, jag fattade inte att just detta skulle ta sån skruv…tror du inte det är dags snart för en talkshow???
   Kram
   A

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.