Om du är dum kommer inte tomten…

IMG_2685
För första gången sedan grundskolan var jag i Drottningholms slottspark. Här ett vakttält likt dem i Haga. Inte ett endaste fönster såg jag!

Idag, en mindre bra mammadag. Vab dag ….tre? Bältros, slemhosta, rethosta och så ett hiskeligt humör. Inget blir bra när en unge är på bråkhumör. Fälla sina yngre syskon, sno alla leksaker och lipa är favoritsysselsättningen för l´enfant terrible här. Idag drog jag till med tomtekortet. fast jag vet att han vet att tomten inte bryr sig hur illa han beter sig. Tomten saknar närminne och kommer ändå mer mer paket än miljösamvetet tål. Och det är kanske OK. Jag fattar bara inte varför jag gör det. Korkat. det har aldrig funkat heller för den delen.

IMG_2694
Hon drar mitt kaffe liggandes raklång. Vad ska det bli av den ungen????

Imorgon blir det vab igen, blåsorna ger sig inte och han sover knappt på natten, jag försöker skylla lite av humöret på det men i ärlighetens namn är han precis som vanligt. Mammans fel säkert.

IMG_2627
Han åker skridskor i det blivande badrummet….

Jag hörde för länge länge sedan att alla maktgalna män led av förstoppning. Jag har också hört om det sk. ”little man syndrome” och min egen tes är att alla galningar med erövringstendenser nog inte blev riktigt älskade som barn….Jag kanske skapar en kejsare här när jag bråkar på den lille ungen? Nä, det tror jag inte, han kommer bli lång och diplomatisk tror jag. det måste han för han ska bli bonde. och då måste man vara snäll har han själv konstaterat. Han ska mjölka själv och äta pannkaka varje dag.

Det får bli pannkaka imorgon. För den lille mannen äter knappt. Äter han blir det bara pasta, all sås och ev kött går bort. Jag drog till med tomten där också om jag inte minns fel…åt han inte skulle tomten dö!

Nu ska vi se något bra på datorn. Jag kan rekommendera Rivers med Stellan Skarsgård och Broadchurch, båda på Netflix tror jag. Det verkar vara inne med psykiskt sjuka kriminalinspektörer. Jag föredrar River framsör Saga…hon är för störd för mig, helt osannolik faktiskt i sitt yrke. Stellan verkar ändå ha koll på sina psykoser..

 

IMG_2709
Varje natt vaknar han och gråter av värken. Stackars lilla illbatting.

 

 

IMG_2680
Adios!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen