Moahahahahaha

IMG_3301

Åh, älskar Luciatåg. Jag är så glad att Frank älskar att vara stjärngosse!! Han sliter riktigt ut strut och stjärna! Tylla kör tungviktslusse med prick och kli.

Maken alltså! När han kom hem idag sken han upp som en sol. Han fick mat direkt, den var dundergod tyckte han OCH alla barnen (hans tre iallafall) var glada och nöjda (det höll i sig ca 10 minuter, men ÄNDÅ!). Han var så nöjd med mig.

Uppenbarligen är han inte uppdaterad om vad som sker på bloggen (eller mitt inre…samma sak egentligen. Jag gör det sååååå enkelt för honom! Ändå läser han inte!?!). Jag log och kysste honom tillbaka och sade (väste), så nu vet du hur jag vill bli emottagen imorgon! Han stelnade en sekund och sedan skrattade han. Skrattar bäst som skrattar sist;)

IMG_3305

FYI, så här tar Maken hand om rester. Han håller dem kylda. Täcka över? What? Det är för fegisar! (Och de som inte vill ha torr mat).

IMG_3297

Edgar ville också vara Lucia. Men mest bar han kronan framför sig som en ficklampa i det för ändamålets skull nedfläckat huset. När jag nattade honom som bäst sa han plötsligt: -Jag kan säga finger! Det vet inte Inez….Och sedan demonstrerade han att han minsann kan säga sjunga också. med ett korrekt uttal. ”Fringer” sade han tidigare om finger.

 

IMG_3303

Tylla tog över efter Edgar. Hon fattar var den ska sitta.

M O A H A H A H A H A H A H A!

2 Comments

  1. Haha, härligt sätt att förvara maten på 😉 Som min sambo som inte tror på att vispad grädde kan få en härlig smak av löksoppan som också står i kylen 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.