Sjuk

Skärmavbild 2016-01-11 kl. 12.37.30
Jag känner mig lite unken som i helgen trodde att jag hade cancer pga all trötthet och den senaste tidens alla diffusa krämpor….Och så dör en ikon i en cancersjukdom.

David Bowie död. Jag hann nästan inte med där….jag var en stor fan från 12 årsåldern….Jag som inte ens hunnit höra en enda låt från sista skivan Black star som fortfarande är varm från pressarna. Nu ska jag ta tag i det.

Jag masade mig ur sängen motvilligt idag. Så tung i kroppen och trött. Kom till jobbet i tid men med ALLA bilnycklar varför jag fick vända hem igen. Jag kom ändå tillbaka i tid för första patienten som sedan uteblev. Ganska hög puls där och lite skönt att jag fick lite andrum. Jag gick in till min vän (och kollega) och klagade på att jag är så trött och hostig….hon tog tag i det hela och nu sitter jag hemma, fullproppad med antibiotika. Jag var SJUK. Rassel och rhonki på lungorna….så, för att undvika att bli ännu sjukare så stannar jag hemma ett tag. Väldigt tungt…jag har ju bara några veckor kvar där innan jag ska börja min nya tjänst. Men även en doktor kan bli sjuk. That´s life.

6 svar på “Sjuk

  1. Ja, det kom som en chock när man öppnade aftonbladet och såg rubriken. Och bara för några dagar sedan pratades det om hans nya musikvideo på nyheterna…..livet är skört! Hoppas du kryar på dig!

    1. Hej där!

      Tack för omtanken. Jag försöker verkligen blir frisk här men tröttheten som kommer efter så här lång tids sjukdom är ganska förlamande. Men ett långt och krångligt blogginlägg kanske jag får ur mig!

      Anna

  2. Ah. Det finns en hårfin linje mellan ”trött småbarnsmor” och ”allvarligt sjuk”. När man är mitt i dimman är det ibland svårt att veta när man kliver över den! Krya på dig (och försök vila…)

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen