Vart är vi på väg?

Skärmavbild 2016-01-12 kl. 09.57.46
Jag höll på att glömma. Detta är den nya tapeten Vinterskog som jag suktar efter från Sandbergs. Ni kan läsa om min längtan på min andra blogg, den om fåniga saker som habegär, design och huslängtan…Eget hushåll heter den och ni finner länk till vänster härom.

 

Jag har en vän. Hon är sjuk. Hon är så sjuk att jag varit orolig sedan i somras. Igår blev jag på allvar orolig, det hon berättar för mig gör att jag tror att hon har en sepsis. Det kan ni som orkar googla men det är ingen lek.

Igår blev hon hemskickad från stora sjukhuset…jag kunde sedan knappt somna.

Hon får inte plats på sjukhuset. När jag gick på utbildningen fick man lära sig hur man handlägger detta och läkaren hon mötte igår verkar ha fått en utbildning på en annan planet alternativt ha iskallt blod och ej vara rädd om sitt skinn.

Idag fick jag bekräftat att min åsikt/bedömning var helt rätt. Alla andra läkare inkopplade tycker att detta är helt galet. Hon borde vara på sjukhus. Hon borde få intravenös antibiotika och inte ligga hemma ensam och vänta på att bli sjukare.

Jag får fnatt! VEM ska vi rädda? Unga småbarnsmammor eller?

Hon blir uppringd av läkare som råder henne att vila…en småbarnsmamma..HALLÅÅÅÅÅ! Hon har inte någon möjlighet att vila. Ta henne till ett sjukhus, lägg henne i en skrubb om det behövs!

 

 

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen