Vegogalningar

IMG_5490
Jag med delar av det kommande bröllopsföljet på Vassa eggen. Trevligt men oj vad jag är otränad….Min annars så utskällde make ska ha en guldstjärna för att han kom in till Östermalm med allt jag glömt i bilen. Inte alla hade gjort det.

Tänk på döden!

Jag tycker alltid man ska tänka på döden, då får man mer ut av livet. Och då menar jag inte basejumping utan livet (umgås med de som räknas för dig). Sen testade jag att se lite på det redan utskällda tv-programmet Vegorätt. Efter fyra minuter var jag helt säker på att det var en parodi, eller att Svt anställt ytterligare ett pucko som är PK men går på knark och har en examen i…..jag skulle skriva genusvetenskap men inser att detta är antigenusvetenskap, detta är en manschauvinist som tänkt ut.

 

IMG_5494
Dubbelyoga….? Skulle ni gå barfota där?

Jag skrev lite om det på Instagram och min FB och fick av AS en länk som kommentar. Denna: Tänk på döden och plötsligt hade jag en ny bloggare att följa. Men man kan som jag förstår det inte kommentera. Det tyckte jag var synd men jag fattar att man kan vilja vara utan kommentarer….vissa är bara för galna.

IMG_5544
De två yngsta döttrarna fördriver tiden med Kalaha.

Jag vill inte puffa för Vegorätt så att det får fler tittare men ni kan ju se de 6 första minuterna för det är underhållning även om det nog inte var tänkt så.

 

IMG_5545
Lite måste jag hacka på maken….han skickar denna som svar på min uppmaning att köpa 10x10cm BLANK kakelplatta… Men han är en hunk och han kom in till stan i fredags med saker jag glömt till möhippan, så han är förlåten!!

 

Jag är lite låg, jag är sjuk, jag har varit på möhippa och nu måste jag bara samla ihop mig för att orka med 8-9 patienter på måndag….min sista vecka innan ATn. Det kräver sin kvinna att jobba med psyk/allmänmedicin! IMG_5533

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen