Annas 10 budord för ett bättre och snyggare liv

FullSizeRender
Tung är bara förnamnet, den är på engelska också. Jag läste inte så noga när jag klickade hem den. Men det är iallafall inte spanska, det hade blivit ännu tyngre trots några års studier i det ämnet… Och ni ser rätt, jag har hittat mitt brandgula nattlinne som maken hatar, jag trodde han slängt det. Det var bara begravt under annat skräp…bara..

Har ni märkt att alla verkar älska listor med de 5-10 bästa tipsen för i princip allt. Det är Quick fixes all day long. Det kanske kan funka om det gäller vissa saker men när det gäller hälsa, barnuppfostran och hur du planerar en begravning…då kanske det blir liiiite för ytligt?

IMG_5554
Jag ska nog inta sängläge idag och fingra på telefonen om jag orkar, jag gillar att se hur antalet följare växer…självupptagna jag.

Jag för min del läser inte sådant, jag läser heller inte horoskop. Jag vill ha äkta kunskap/insikt/erfarenhet med sådant säljer inte lösnummer eller i dagens mediesamhälle, ANNONSPLATS. Tröttande och jag längtar efter äkthet. Jag vet, jag är en tråkmåns. Men det funkar ju inte ens att se public service längre. Jag såg introt till ”Gift vid första ögonkastet” vem kommer på sådant? Det är ju TV3 material, jag blir orolig i magen över vartåt vi är på väg. Tänk om man var en TV-kritiker och BEHÖVDE se all skit för att få ihop till brödfödan? Får man gratis Stesolid då så man kan hädra ut?

Suck, och idag är jag sjuk. Kanske jag ska ta och börja läsa den där Cervantesboken idag….? Äkta medeltid, det är vad jag behöver!

IMG_5556
På det här kontot försöker jag skärpa mig lite ändå…liiiite.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen