Nu blev jag så där motvalls igen…

IMG_6242
Jag håller ögonen på dig!!!! Ibland behöver man ett överjag för att hålla sig på banan. Jag är bra på det, att övervaka alltså!

Jag har noterat att nyårslöftena försöker infrias runt om mig. När jag var och tränade sist var det väldigt mycket folk i gymmet. ”Min” PT sa att det brukar vara så i januari.

För någon vecka sedan var jag på en lunchföreläsning om diabetes. Den mycket meriterade läkaren fick frågan om vilken diet han rekommenderade sina patienter. -Medelhavsdiet sa han, det är den diet som är vetenskapligt bevisat bäst för hälsan. -Men sa han, folk håller ju inte dieter så bra, mitt bästa tips är att äta det du brukar, fast HÄLFTEN! Någon i publiken frågade då om LCHF, den har ju fått massor med folk att rasa i vikt….? -Jo, sa han men inte i långa loppet. Folk äter för mycket av fettet och då blir summan av kardemumman att man blir tjock ändå.

För något år sedan lanserade jag en egen diet,  Dr Voltaires LFHA-diet på Stunder av lycka….den är också skitbra.

Om man behöver rasa i vikt fort kan jag meddela att kokt torsk och broccoli på alla dygnets måltider nog får dig att förlora 5kg/vecka (men även livslusten) och man kan också tänka sig 8:16 dieten, dvs du äter lunch och middag endast. Det funkade fint för mig iallafall….i två veckor.

Så nu vet ni. Det finns INGA genvägar. Mindre mat eller strikt medelhavsdiet är det som gäller. (Eller som i min diet, rör på fläsket, helst med styrketräning!).

 

Tjing!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen