Min måndag i bilder – eller jag ger avundsjukan ett ansikte

IMG_6713
Solen kämpar sig upp i öster. Det är så otroligt vackert här ute. Även om jag hatar att gå upp numera måste jag erkänna att naturupplevelsen när det är lite stilla är nästan värd det. Naturfotograf vore något det. Att ligga i en sovsäck och vänta på att saker händer, åtta till tio timmar i sträck, kanske i tropikerna?

 

Jag såg ett blogginlägg igår. Det blev inspirationen till detta. En harmonisk tvåbarnsmamma med ett fint hus och alla kulor i påsen visade stämningsfulla bilder på hemmet och familjen. Jag vet, det är inte lätt att ta fina bilder, det lärde jag mig av Karin men största problemet för mig är väl att inget är fint här. Det finns inte ens en anständig vägg att fota mot. På allvar alltså! Sen är jag väldigt avundsjuk helt enkelt på de som gör exakt vad de vill och styr över sin tid på ett sätt som jag aldrig kommer kunna före pensionen och då blir det så här. Ett motinlägg. Så att alla ni som har det bättre än jag har det kan gotta er lite och känna hur bra ni har det. Gulligt av mig va!?!

 

IMG_6710
Upp fem i sex, mötas av detta….
IMG_6711
Sedan detta och….
IMG_6712
Avslutningsvis denna bild av vår kombinerade tvättstuga/miljöstation/katttoalett/utfordringsvrå. Jag har en viss del i detta dock då jag konsekvent vägrar att fylla på handdukar i duschrummet om ingen annan gör det och heller inte har ringaste lust att röja upp så här nära inpå flytten.
IMG_6714
Hej då familjen, vi ses om åtta timmar och fyrtiofem minuter, kort dag med andra ord….
IMG_6717
Första dagen på nya jobbet. Första bussen kom ej men väl den andra, fem minuter sent….Jag som var så motiverad till att resa kommunalt kom genast på andra tankar där jag stod och frös nästippen av mig vid åkern.
IMG_6718
Lilla kirurgin….Jag höll på allvar på att kräkas när de klippte upp den där nageln. Jag har varit så långt ifrån somatiken så länge nu att jag fick titta bort, tänka på roliga saker och sedan smygtitta lite för att komma in i det. Varbölderna var inga problem med men det där med naglar alltså. naglar och ögon är inte min grej. Det är lite speciellt att se det på film också. Jag har mycket lättare att hantera detta i verkligheten, det är väl konstigt?? Då gillar jag att sy och joxa. Vartömning är extra roligt och en anledning till att kirurgi lockar….hur sjukt låter inte det? men det är så oerhört enkelt att bara ta till kniven och hjälpa folk. Omedelbar tillfredställelse för båda parter kan man säga!
IMG_6723
Jag fick den här bilden av maken som svabbade idag. En sida klar på huset. Jag står knappt ut med all längtan efter att få flytta in där.

 

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen