Halvdag

Vi slutade tidigt idag. Jag ägnade några timmar i läkarrummet åt att göra obligatoriska kunskapstest. Min sport är att göra dem utan att ha läst informationen innan, det funkar väldigt bra och sparar oceaner av tid. Ett test var särskilt lätt, det om IT-säkerhet. Hygien var förresten lika lätt men det var väl kanske inte så konstigt att jag kunde det, vi får ju faktiskt utbildning i sådant. Däremot var det ett helt obegripligt prov i HBT….först hade jag tänkt vägra göra det. Jag behandlar alla med samma respekt och anser inte att man ska särbehandla någon, inte ens för att man gått en kurs men jag är ju lite till lagsinställd…så jag gjorde det ändå. Jag blev verkligen inte klokare av det, bara förbannad. Jag borde följt min intuition. Jag försökte maila den som var ansvarig men länken funkade inte…tur det.

 

Nu är det fredag och jag ska ägna mig åt familjen. Är du sugen på att se hur mitt kök ser ut? Mitt kök!

 

Ha en skön kväll!

A

3 svar på “Halvdag

  1. Hahaha! Gjorde det där obegripliga hbtq-testet, skrev ut diplomet och ramade in det och gav till chefen (som tyckte det var precis lika obegripligt som jag)

    1. Ja, i protest, det var verkligen jättekonstigt. jag måste säga att de hade valt ut väldigt märkliga svarsalternativ. Inga svar jag skulle ge.
      A

  2. Ja, i protest, det var verkligen jättekonstigt. jag måste säga att de hade valt ut väldigt märkliga svarsalternativ. Inga svar jag skulle ge.

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen