Flow – livet som det ska vara

IMG_8339
Min supercoole farbror Lennart och hans fjälla Tylla på promenad. Han var just i Pyrenéerna och åkte skidor…det vill jag också göra när jag går på 84. Han flyger inte längre och han tyckte 6 Vasalopp otränad räckte, eller det blev 5,5 för en gång var det -32 och då åkte han bara 4 mil.

Andnöd. Så känns det. Vakuum, den känslan. Klämd mellan en sten och ett hårt ställe. EXAKT SÅ!

Inte en enda ljus ide på flera veckor, jo med undantag för när jag gnistrat till på Stunder då kanske. Jag låg och tänkte att nu dör bloggen för ingen vettig människa kan väl ORKA med mig som det är nu. Jag kan inte ens få ur mig något härligt om det fantastiska huset vi just byggt klart. Men det beror väl på att det in i det sista kantats av bakslag. Det senaste igår då det stod klart att en person som skulle ringt ett viktigt samtal inte gjort det och att vi pga av detta kommer få bo kvar minst en vecka i lilla huset på fairway samt att det kommer kosta oss 500kr för varje dygn. Men så plötsligt när jag ligger där med Edgar framför nästippen kommer jag på vad jag vill göra. Jag har hittat ett ämne för ett examensarbete jag måste göra om sisådär fem år eller så.

När man gör sin ST (förutsatt att jag kommer ur AT någorlunda hel) ska man göra ett examensarbete på 10v tror jag. Jag har oroat mig lite för det redan. Mest för att jag på allvar hatar att göra saker som jag MÅSTE. Jag har ett ingrott hat mot måsten. Lite som Barbro Lindgren anar jag (jag hörde lite av en radiointervju med henne idag). Men om man MÅSTE göra något så måste man, då gäller det att göra något man gillar. Det är minsann inte så enkelt att komma på något man är extra intresserad av, jag gillar så mycket saker. Men psykiatri är en bred specialitet och min hemliga superkraft är att få folk att känna sig bekväma. Utan att göra så särskilt mycket får jag folk att må lite bättre (oftast). Och om man väver ihop det med att jag en gång i tiden ville bli geriatriker…då kommer man fram till att kanske man kan prata med somatiskt (kroppsligt) sjuka människor och få dem att bli friskare! Är det inte helt genialt? Jag har redan ett upplägg, som jag ju inte kan avslöja för då snor någon av mina psykiatrikervänner hela min idé kanske och får Nobelpriset innan jag ens köpt ut min legitimation (om jag klarar tentan vill säga).

Nu ska jag ta hand om min sömn, min förvirrade hjärna måste återhämta sig efter rivstarten på jobbet, jag hade en fruktansvärd vecka helt enkelt med problem som hopade sig på alla fronter. Att husbygget nu blivit nästan en MILJON dyrare än beräknat är inte ens det största problemet känns det som. Jo jag ska umgås med stackars maken också. Han verkar ha spräckt svanskotan utan ett föregående trauma(?) är det ens möjligt Andreas? Jag får kanske be alla ortopediintresserade jag känner om att komma och undersöka honom….;) Moahahahahaha

 

Jo, om detta inte var roligt nog kan ni läsa ett av de inlägg som jag själv tycker är mkt underhållande….:Svenskhet

Loooooong Friday, good bye!

 

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen