Memils värsta trafikfaran för Mekibmek

Jag återkommer idag på förekommen anledning till cyklister och trafikfaror. Överskriften kanske kräver en förklaring. Memil betyder Medelålders män i lycra enligt Niklas Thelning, jag myntar nu förkortningen Mekibmek dvs Medelålders (inte jag såklart men för att hänga på Nickes grej) kvinnor i bil med estetiska krav. För Mekibmeks är det av yttersta vikt att hålla full fokus på trafiken. Därför går jag här ut med en uppmaning till alla Memils. Ska du bära LYCRA, se till att den ej blir genomskinlig då den sträcks ut över era stenhåra arslen! OK??? För jag hade allvarliga problem med att styra när den här mannen kom i mitt synfält. Sen fick jag fullt sjå med att få dottern att fota honom och försäkra mig om att hon fått med detta avskyvärda på bild.

Ni ser va? Den väcker många frågor den bilden. En av dem är, har man inte kalsonger UNDER??? Det trodde jag var givet nämligen om man ska svettas om tarmöppning och genitalier på väg till jobbet eller så då hoppas jag att byxorna också byts på vägen hem eller snabbtvättas på jobbet.

Jag skulle aldrig sätta mig på en cykel och visa upp hela, ursäkta ordvalet nu jag har aldrig sagt det men nu tänker jag skriva det, RÖVEN för alla som bor i min hemkommun och äger en bil. Aldrig säger jag!

IMG_8529
Å en till…
FullSizeRender-7
Om du äger den här rumpan, eller mannen för den delen. Se till att skaffa nya brallor till den, tack på förhand Trafikverket.

OERHÖRD trafikfara, på allvar! Det var faktiskt allt för idag, detta oerhörda.

2 svar på “Memils värsta trafikfaran för Mekibmek

  1. Hej Anna, du är rolig du! Det finns en god anledning till att inte bära underbyxor på sig under cykelbyxorna och det är för att cyklar en tillräckligt långt får en skavsår. Jo, det är sant! Jag cyklade Tjejvättern i somras och hade såklart mens så cykla utan då var ingen option tyvärr.. Kan dock intyga det är så.

    1. Hej där C!
      Nu blir jag ännu mer konfunderad…man ska alltså vara kommando under. Då måste ju behovet av en förstärkt gren vara enormt och alla bärare av detta plagg måste uppmuntras att göra en bakdelscheck innan de ger sig ut på hojen. Eller ska man ha en bakspegel kanske på sadeln? Jag ser enorma möjligheter här för industridesigners världen över! En gap check för citybikers. Ett måste för den säkerhetmedvetne Memilsen. Och Tjejvättern är väl typ 400 mil, då förstår jag att det skaver!
      Anna

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen