Sommarprat….

Men vad tror ni om detta? Det är som ni hör inspelat på en ledig stund. Omgiven av tre barn där två hela tiden är på sin lillasyrra som jag efter ca tre minuter måste håva in och ha i knät för att hon ska överleva. Och jag har fullt sjå med att läsa innantill, redigera det mest galna och inte låta helt galen. Jag har strukit några meningar som inte alls hände ihop med det övriga och som förstörde flytet….De avbrott som låter helt naturliga är också det. De kommer inte vara med på själva inspelningen. Ge mig nu lite feedback så att det inte blir för knasigt.

Nu när jag hör det hela tänker jag att detta nog är väldigt representativt för mitt liv i ett enda stort barnkaos.

 

Ge mig feeeeeeeedback! Helst innan 10/4 då det är sista dagen att skicka in!

 

Ha en skön fredagskväll/natt, själv ska jag ta en fight med torktumlaren.

Anna

2 svar på “Sommarprat….

  1. Du är ju en kaospilot! Det var svårt att höra vad du berättade pga barnens stoj/bråk. Jag har inte uppfattat om du nämner ditt intresse för inredning, det bordet göra.
    Förstår att ditt liv är ett ”barnkaos” som du själv skriver, men barnrösterna är nog för höga för att ge din presentation rättvisa.
    De som skickar in sin presentation har ofta en cliffhanger, du kanske kan hitta något sådant, genom att omformulera det du vill prata om. Kör!

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen