Under isen

IMG_9138
Hon är färdig för flytt.

Överbelastning av systemet kan man säga. Det är flytt, jobb, krångel, kommunen och så en liten, liten strimma hopp. Våren är här och vi kommer FLYTTA in i vårt fina nya hus. Men kraften räcker inte till något mer än att hålla näsan över vattenlinjen. Så därför får ni hålla ut. Det blir roligare, och oftare…Kanske redan veckan som kommer. Jag ska byta arbetsplats temporärt. valfri period kallas det, då får man jobba själv och inte bara placeras på en ”random” avdelning. Jag har valt psykiatri, det roligaste av allt. Denna gång med unga i fokus. Det är första gången för mig. Ett mycket genomtänkt schema också har jag fått höra. De har verkligen ansträngt sig för att visa mig verksamheten, så att jag ska LÄRA MIG NÅGOT!!! Tänk om alla tänkte så! För det är ju huvudanledningen till att man ska gå den här utbildningen. Det är lätt att glömma när man sitter och försöker hinna med alla arbetsuppgifter innan arbetstiden är slut. Inlärningen då….den är inte på topp. Tacksam för denna möjlighet. Jag längtar faktiskt!

 

IMG_9136
Den givna tapeten för min kommande mottagning. Jag gillar det där tapet- och tygföretaget mer och mer. De har humor. Galna mönster dock, inte så harmoniska. Svulstiga, histrioniska och narcissistiska skulle man kunna säga. Fast jag ser bara trikoloren. Vad säger det om mig? Igår kom jag på att jag vill jobba lokalt. PÅ LVM-hemmet, anstalten och ha en mottagning 1-2 dagar på vårdcentralen. Jag vill ha beroende- och psykpatienter. Jag vill vara egenföretageare (ingen chef som bestämmer) och sedan kunna ta hand om familjen och hönsen. Så, min plan de la vida!

 

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen