Otålig

IMG_9934
Men den här kameran alltså. Fast ni ser ju vad jag ville visa!

Jag vill att allt ska vara klart NU. Jag vill att alla mina planer ska bli av NU, jag vill att min bok ska komma i tryck NUUUUUU!

Jag vet, det är töntigt att inte kunna härbärgera saker. Men det är det som gör mig till mig och jag kan faktiskt tåla mig lite. Jag bara gör något annat väldigt mycket, som att passa barn, laga mat, städa, stå och frysa häcken av mig när tredje dottern spelar match (BPs akademilag…joråsåatte) osv osv. Men jag liiiiiiider något vansinnigt av att vänta och ffa över att inte vara den som har kontrollen över skeendet.

Och nu till något helt annat. Den här vimsiga diskussionen om vem som har rätt och fel vad gäller etik och moral. Jag hörde på radion om någon jänkare som tyckte att alla borde kunna ha en och samma….WHAT? Det är väl fan det dummaste jag hört. Jo, det vore ju jättebra om alla kom överens om att kvinnor och män hade lika rättigheter, att barn inte ska agas och att vi inte häller ut kemikalier i grundvattnet. Jag bara tänker att vi lika gärna skulle kunna tro på typ….gud.

Jag har för kort om tid för att utveckla detta. Måste i säng. Men ni ska få en bild från huset jag lämnade mentalt för några dagar sedan och snart gör det även fysiskt….vi har utländska grannar som vi delar soptunna med. En källa till mycket magont och funderingar på hur man gör rätt och/eller fel.

IMG_9919
Fatta den ocean av kulturella skillnader som finns i världen…..här slänger vi backar med öl rakt ned i sopen. Skål liksom!

Sleep tight, eller som min engelska svägerska skrev till min bror när de nyss träffats och hon övade svenska: Sov trångt!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen