Världens bästa mamma

IMG_0491
Min stora familj! För första gången äter vi alla ihop i nya huset. Ljudnivån på den….ooooooo.

Jag är verkligen INTE världens bästa mamma. Tur att mina barn inte vet det. De verkar tycka att jag är bäst ändå. Igår kväll när jag skulle natta lille Edgar kramade han mig och sa: Du  är hela alltet för mig mamma! Men lille gubben, hela alltet, vet han ens vad det är?

Han är så go (emellanåt) och vill gifta sig med mig. Pappa kan kan bo i källaren har han sagt. Jag tänkte mer i ett annat rum men nej, det skulle vara källaren.

-Men han får väl komma upp då och då? Frågade jag.

-Nej, han kan ha ett rum med mat i. Sa den lille lustige pojken.

Fast oftast vill han bli bonde. Han vill ha en bondgård helt nära så att jag kan komma över varje dag. Då ska han bjuda mig på pannkakor. Han ska ha kor, höns (så att jag slipper har han sagt) och så en katt. Men ingen fru. Det har han tidigare varit mycket bestämd på. Det är han och Bullen.

-Bullen? Vem är det? (Frågade jag mycket förvånad och lite orolig).

-Det är katten. En höna ska heta Garbo, det är ett perfekt kattnamn tycker han.

Så är livet som mamma. All skit som skriks, alla saker som flyger och panikattacker när alla tre (ibland sex) ränner åt olika håll och ställer till det bleknar bort när man får den där lilla späda, varma armen om sin hals och man får höra sådana ljuvligheter.

Puss till alla mina barn, och det är inte fjäsk inför Mors dag, inte det minsta!

IMG_0507
Vår öppna spis kom i onsdags. Vi fick hjälp av trevliga grannarna att rulla in den. Hela familjen fick hjälpa till faktiskt. Det är en rejäl pjäs.

 

IMG_0494
Äldst och yngst. 16 år emellan och så glad åt att de gillar varandra!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen