Aftonbladet, Lövin och satans jävla mineralpuder

Jag läser ALDRIG Aftonbladet men idag gjorde jag ett avsteg från mina principer. Jag hade nämligen läst i DN att en av As (bra förkortning va?) journalister hade sågat Lövins ”look”. Jag kan förvisso hålla med om att ens inramning är något som kan ge de som beskådar en en tro på att man är kompetent men denna artikel verkar mer som en annons för mineralpuder. ” Klä dig hur som helt, ha hur skitigt hår du vill men pudra dig med vårt MINERALPUDER så märker ingen något”. Helt makalöst faktiskt. Och jag ska härmed aldrig någonsin mer läsa Aftonbladet. För visst fick de buzz men fel slags. Och kanske några klickade på någon annons på sin väg mot den här hårresande smörjan och då vann ju As ändå liksom.

Skitartikeln finns här eller mer korrekt <– där och om ni nu klickar på länken för att läsa detta läs då bara detta och klicka inte på något, lova det!

Om Lövin ser skitig och skrynklig ut men kan föra sig och är smart då är det det sista jag bryr mig om. Ni vet att jag inte är en MP:are men hon är ju oceaner bättre än Romson (som alltid hade välkammat hår men som inte visste var det berömda koncentrations/arbetslägret låg mm mm mm mm mm mm). Jag blir nästan glad åt att en minister i Sverige kan se risig ut, det sätter lite ribban för vad som går an tycker jag och det ÄR OK att ha dålig smak, inte bry sig om sitt hår och ha ett verkligt liv för tusan. Det är som när Parnevik utmanade snobbgolfen och kom med snygga kläder! Mineralpuder, vad fan ÄR DET??? Det låter giftigt! Vet hon att allt man smetar på huden hamnar i blodomloppet? Vill man ha mineralpuder i blodet, levern och njurarna? Nope, inte jag iallafall.

Skäms på dig ansvarig utgivare av den där skräptidningen, detta är inte bra, det är asdåligt!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen