Hallihallååååå – Positiva Anna här!

Men hej på er alla gosingar, hur har ni det? Jag har varit fullt upptagen med mitt häääärliga innehållsrika liv och inte kunnat uppdatera er så mycket om just detta (förstår ni nivån här, jag använder ordet DETTA frekvent när jag är så här härligt positiv, det ger texten en air av….intellektualism) hääääärliga liiiiivet! Men nu har jag fått en sekund över mellan mingel och konstupplevelser. Ett och annat Tupperware- och sexleksakshomeparty har jag hunnit med också.

Vi håller som bäst på att flytta in i drömhuset, ååååå som vi har läntat efter detta. Det har bara flutit på alltså, så najs. Jag har hunnit med att sätta upp alla tavlor, inreda fina små stilleben i beige och dov pastell överallt där vi har våra mysiga ”häng” om ni förstår vad jag menar. Jag instagrammar detta ur alla tänkbara vinklar. Såååååå härligt att allt är på plats (läs jag skyfflar alla prylar från ena hörnet till det andra för att det ska bli stilrent). Inte ett spår av flyttdammet (eller betonggolvsslipandet som fortfarande pågår för att maken vägrat leja ut detta till de som faktiskt vet hur man gör).

Det är som en dröm, och snart ska vi på allvar flytta ut i trädgården, semestern hägrar och jag ser fram emot spontana grillkvällar med folk som bara känner att: Nu är det dags att åka och hälsa på den där härligt spontana och gästvänliga Annan (den som kommer förbi utan att erbjuda att spika lister, TÄNK OM! Här bjuds inte på ett skit mer än sarkasm närmaste året är jag rädd).

Å grannarnas hus byggs nu, såååååå loveley alltså, grannar in på knuten, love it (hade just vant mig vid att se den stora dödstysta eken på andra sidan men grannarna är bra människor så det blir bra). Jag bara ääääälskar liv och  rörelse och så får älsklingskatten några nya lekkompisar!!! (Slåss hej vilt med andra katter och kommer hem som en trasa, försökte sig på räven också).

Jaha, jobbet då…..Jo men jag äääälskar jobbet, det är så himla stimulerande och man känner att man behövs också. Varje dag nästan får man frågan om man kan stanna kvar för dubbla lönen, fy sjutton vad härligt. Jag känner att jag gärna vill bidra där. Och vad med pengar man kan tjäna! (Enda problemet är att man samlar på sig tid man ej kan ta ut och pengar man får skatta bort och sen inte kan göra av med resten för man befinner sig på jobbet. Men helt ärligt, jag har inte tagit några extrapass så jag ska inte klaga, jobbar redan 6-8d i rad för tillfället fram till semestern).

Och barnen, så skötsamma, somnar helt utan minsta ansträngning från min sida, plockar undan efter sig och är bara heeeeelt ljuvliga. Om man visste att alla barn var så här lätta att ha att göra med skulle jag lätt skaffa tre till (annonserar flitigt efter jourhem till mig själv).

Maken har också varit strålande kärleksfull, gillar att gosa och erbjuder massage för han ser att jag ibland blir lite öm i axlarna….(krampaktig värk sedan ett år och egentligen är han bara ute efter en köttslig belöning skulle jag gissa, karlar alltså, hormonstyrda robotar som på allvar inte fattar att vi genomskådar dem men inser att vill man ha massage…ja då får man släppa till. Hu vad hemskt DET lät. No such thing as a free lunch…nej nu blev det ännu värre.)

ÅÅÅÅÅÅh nu ska jag få fotmassage, jag ska bara sippa klart på min dyra torra champagne som maken kom med för att han fått en hint om löneförhöjning (polislön, I will not get my hopes up, det är nog prosecco).

Så tjingelingeling, följ mig gärna på mitt nya Instagramkonto: @happylovelyandbeautifullifefortheharmonicorganizedignorantmotherfuckers OK???

2 svar på “Hallihallååååå – Positiva Anna här!

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen